• Announcements

  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
  • Kvisten

   Så blev det update tid! :)   02/26/2018

   Vi har en masse forskelige nyhedder til jer idag! Søndag d.25 var vi en tur i radioen da DR P4 fandt vores nye Bornholm map interessant! Udsendelsen kan høres her: https://www.dr.dk/…/regional…/p4-nyheder-2018-02-25-10-30-9… (Dog så har radio værten hvis misforstået hvad spillet hedder :D XD) Vi er nu noget så lagt med vores map at vores main server lukkes ned fra idag af. Vores nye map kommer til at køre som lukket beta de første 7 dage ønsker du at være en del af beta testerne så kan du ansøge på dette link: https://goo.gl/forms/92FqZarvzB3tPs6b2 Som nogle af jer nok har opfattet arbejder vi pt hårdt på at få en GTA V Fivem rp server op og køre nemmere infomation vil komme når vi ved mere omkring det projekt. God dag til jer allesammen!  

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 12/21/2017 in all areas

 1. 1 point
  RP Navn: Alek Olsen Fødsaelsdag: 05/04 - 02 (15 år) Har du nogen tidligere erfaring?:Ikke hvad jeg ved. Fortæl os lidt om dig selv som person [100 Ord]: Jamen altså, jeg er en 15 årig dreng som til dagligt går i 9 klasse på en skole i sønderjylland. Jeg bruger nok gennemsnitlig 5-6 timer om dagen på at spille computer, hvis ikke jeg er sammen med familien eller vennerne. Jeg kan spille spil lige fra FPS spil hvor man skyder andre, til Sandbox spil, som Garry's mod hvor du bare render rundt og hygger dig. Mine forældre er også skilt, og det blev de for ca 5-6 år siden. Så jeg sidder primært bare og chiller ved computeren, fra jeg kommer hjem fra skole til jeg går i seng. Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af GigaGaming [100 Ord] Fordi jeg elsker Gigagaming's community, og jeg hygger mig med de fleste staff's jeg snakker eller møder ingame, da jeg er politi betjent. Og jeg synes og at de kunne være mega fedt hvis jeg kunne blive en del af Gigagaming's staff team også fordi, at jeg aldrig har været det og det kunne være en ære for mig hvis jeg kunne blive en del af det. Så det kunne være så fedt hvis i gav mig en chance til at se hvordan det er at være staff af et fantastisk community, og ihvertfald hjælpe jer så meget som muligt når der er brug for det. Hvorfor skal vi lige præsis vælge dig?: For jeg ville gøre mit allerbedste for at gøre jeres server endnu bedre, og sørge for at det gode bliver inde og det dårlige bliver ude. Så håber sku i vil give mig en chance så jeg kan se om jeg kan finde ud af jobbet som staff, men tror ikke det bliver noget problem. Har du mere at tilføje?: Nej
 2. 1 point
  RP Navn: Jørgen Fuckarm Steam ID 64: steamid.io/lookup/76561198294037992 Hvornår blev du banned?: Ja vi havde en stikker som gik i supporten med mig Årsag for Ban [Din synsvinkel]: Jeg tog et screenshot med ESP på Hvem bannede dig?: Kvisten // Infistar banned Hvorfor skal du unbannes?: Jeg skal unbannes fordi jeg har hjulpet kvisten fx jeg gav ham alle mine menuer og nu når i har fået nyt anticheat så burde man også få en ny chance nu hvor man ikke kan hacke og ja jeg kan godt se det var dumt af mig lige at hacke på jeres server meeen jeg har aldrig spawnede nogle ting ind har aldrig brugt ESP til noget. Nu hvor jeg ikke kan hacke på serveren mere så vil jeg faktisk gerne prøve at spille legit med runs og det hele som i de gode gamle dage og ingen RDM vil tage mig sammen for et unban KNUS FUCKARM
 3. 1 point
  Dit RP Navn: Peter Dahl Hvem vil du gerne klage over?: @Jens Gade Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: Slipper mig fri uden at sige noget, og skyder mig bare. Regl(r) der er blevet brudt?: RDM Video bevis:
 4. 1 point
  Dit RP Navn: Sebastian Brandt Hvem vil du gerne klage over?: Ole Jensen Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: Fordi de uderlægger banken Regl(r) der er blevet brudt?: Failrp, og rdm Video bevis: https://plays.tv/video/5a3ac44b531ee5e0f1/sdfsdfesdf 4 min
 5. 1 point
  Bande navn: Cártel de Juárez Bande leder: Abdul Møijer Bande medlemmer:Liam Fuckhovdet, Oliver Marsbar Bande logo: https://imgur.com/a/AwUGk Bande formål:Formål er at vi prøver at vise at cocain og nemme penge, er godt og ikke dårligt.
 6. 1 point
 7. 1 point
  Ehm ehm. Der står ingen steder i reglerne at man skal have en gund, + du går OOC op til flere gange. Du skyder dig selv i foden ved at sætte det her op?
 8. 1 point
  Hvornår gøre vi det, han sidder og streamer. Ville det så ikke være lidt dumt Markus
 9. 1 point
  AFVIST! Du har fået op til flere advarelser om iploggers OSV!
 10. 1 point
 11. 1 point
  GigaGaming Bornholm Update V1,3 (Stor Update) **Kræver modpack sync** Tilføjet - Ændret - Fixet - Fjernet Ændringer: Tilføjet: Bande vest til BROTHAS. Tilføjet: Bande vest til Brotherhood. Tilføjet: Bande vest til Rebel Department. Tilføjet: Forsikring af dine køretøjer! (Gør så vis din bil springer for du den igen - Skal købes igennem garage menuen) Tilføjet: Helikoptere er tilføjet til Falck. Tilføjet: Politistation i rønne har fået sig en extra update (Billede nederst) _________________________________________________________________________________________ Ændret: Politi shop delt op i to shops. (Normal og aks) Ændret: Garage menuen er updatet og gjort pænere! Ændret: Politi gear shops er flyttet op i politistationens omklædnings rum. _________________________________________________________________________________________ Fixet: Tuning shop er nu fixet! Fixet: Politistations væg bug fixet. Fixet: Rebel belte bug fixet Fixet: Dupe måder (Huse kan nu ikke sælges og skal gøres via en admin)