Mikkel Ulrich

Medlem
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About Mikkel Ulrich

 1. Her ses i alle hop ud fra bilen, affyrede ikke et eneste skud på jer. Tog min gun frem fordi i kørte mig ned, uden nogen grund. Kan egentligt se det er en sort person som hopper ud til sidst, så vil give dig ret i du ikke var med i bilen der. Men 3 ud af jer har affyret skud på mig for absolut ingen grund.
 2. Du var ikke med til racisme. Ingen af dem var i en bande overhovedet. Har en video hvor alle 4, fra den røde Audi, hopper ud og skyder på mig 5 minutter tidligere end den her video. Ligger op senere.
 3. Dit RP Navn: Mikkel Ulrich Hvem vil du gerne klage over?: @James Johnson @Jeppe Kaufmann @Mikkel Jensen @Brook Glaywell Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: RDM, Racisme og spiller som bandte selvom de ikke er i bande sammen. Regl(r) der er blevet brudt?: 3.1 Chikane, racisme og nazisme vil ikke blive tolereret. (Det vil medføre en straf) 5.1 Man skal have en god grund for at starte fjendtligt RP. 5.4 Fjendtligt RP skal være startet for at der må skydes. 13.3 Hvis man ikke er i en bande skal man starte RP individuel. Og RDM. Video bevis:
 4. Peter Dahl - Spiller Klage

  Skal lige ud og finde salten frem, så kommer jeg igen. EDIT: Kunne ikke finde mit salt, tror du har taget det hele.
 5. Steve Jackson - Spiller klage.

  Står stille og stod der hele tiden. Du RDM'et mig også 5 minutter senere, men valgte kun at putte en op... Tag den nu bare og vær mere forsigtig næste gang.
 6. Steve Jackson - Spiller klage.

  Dit RP Navn: Mikkel Ulrich Hvem vil du gerne klage over?: @Steve Jackson Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: Skyder mig uden grund. Regl(r) der er blevet brudt?: RDM. Video bevis: