• Announcements

  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM

Rune Mortensen

Medlem
 • Content count

  27
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Rune Mortensen

 1. RP Navn: Rune Mortensen Steam ID 64: 76561197960287930 Fødselsdag & alder: 01/07 2002 - 15 År Har du nogen tidligere erfaring?: Jeg har en del erfaringer som blandt andet, Dania og ErDuFriendly, jeg har også været i speciel styrken. Jeg har også flere erfaringer på mindre servere. Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: Jeg hedder Rune Ravn og er en dreng på 15 år der går i 9. Klasse, i min fritid kan jeg godt lide at være sammen med mine venner, jeg elsker selvfølgelig også at spille computer, jeg spiller spil jeg spiller er blandt andet, Rust, CSGO, ARMA 3, FIFA 18, GTA, PUBG og Fortnite. For at være ærlig er der ikke sindsygt meget at se til i 9. Klasse, derfor har jeg en massere tid til at være aktiv betjent på Bornholm, hvis det skulle være tilfældet. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord]: Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at være betjent på Bornholm, fordi at jeg syntes det er det fedeste ved RP, derimod har jeg også haft tideligere erfaringer af at se politi der ikke har kunne udføre deres job ordenligt, det er jeg træt af at se på derfor vil jeg gerne hjælpe politiet med at få niveauet en tand op. Jeg er god til at skyde, men jeg bruger ikke min pistol før min fornuft, som jeg har oplevet mange gør. Jeg respektere selvfølgelig alle civile i byen. Alt i alt kunne jeg også bare godt tænke mig at komme ind i politistyrken på Bornholm for at få en ny RP karriere inde på GIGAGAMING. Hvem er Rigspolitichefen?: Den nuværende Rigspolitichef er, Dimitri Cykolu.