Morten Middelbo

Medlem
 • Content count

  23
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Morten Middelbo

 1. Falck-Ansøning / (Oliver Wallentin)

  VELKOMMEN TIL JEG HÅBER DU BLIVER EN GOD MEDARBEJDER
 2. gg

  GIDER IKKE AF LIGE VEL
 3. gg

  politi anøgning
 4. politi

  @mark mall
 5. politi

  bemrek at den her ansøgning er en fejl ansøgning. jeg kom til at lave en fejl. @mark mall bemrek at i har nogle der er yngre fx 13 - 14 årgi, og i har også haft en på 10 år.
 6. gg

  [ordblind] RP Navn: Morten Middelbo Steam ID 64: 76561198337678500 Fødselsdag & alder: 25 april - 13år Har du nogen tidligere erfaring?: nej Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: jeg hedder Morten jeg elsker at spille jeg går meget op i pc ´er, jeg har bygget min ejen pc, jeg er ordblind, jeg går til live rollespil jeg har gåget til rugby jeg kan godt lide at hjælpe og jeg er meget aktiv, jeg er fyn bog (kan ikke lige tave til det) jeg spiller mest arma 3 det har jeg gjordt de sidste år jeg kan godt lide at snakke med folk jeg seder meget og spiller. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord]: fordi jeg ser meget politi og når jeg bliver stor vil jeg blive politi og så vil jeg holde ro og orten jeg vil fange alle de kriminæle, Hvem er Rigspolitichefen?: Ellers andet vi skal vide:
 7. politi

  RP Navn: Morten Middelbo Steam ID 64: 76561198337678500 Fødselsdag & alder: 25 april - 13 år Har du nogen tidligere erfaring?: nej Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: jeg hedder Morten jeg elsker at spille jeg går meget op i pc ´er, jeg har bygget min ejen pc, jeg er ordblind, jeg går til live rollespil jeg har gåget til rugby jeg kan godt lide at hjælpe og jeg er meget aktiv, jeg er fyn bog (kan ikke lige stave til det) jeg spiller mest arma 3 det har jeg gjordt de sidste år jeg kan godt lide at snakke med folk jeg seder meget og spiller. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord]: fordi jeg ser meget politi og når jeg bliver stor vil jeg blive politi. så vil jeg holde ro og orden jeg vil fange alle de kriminelle, og smide dem i fængsel. Jeg vil jeg alle dem på bonholm og sådan de følger dig tryk. Hvem er Rigspolitichefen?: Dimitri Cykulo Ellers andet vi skal vide: nej.
 8. Politi

 9. Politi

  @Dimitrihvorfor
 10. Politi

  ??
 11. Politi

  hvorfor
 12. Politi

  [ordblind] RP Navn: Morten Middelbo Steam ID 64: 76561198337678500 Fødselsdag & alder: 25 april - 13 år Har du nogen tidligere erfaring?: nej Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: jeg hedder Morten jeg elsker at spille jeg går meget op i pc ´er, jeg har bygget min ejen pc, jeg er ordblind, jeg går til live rollespil jeg har gåget til rugby jeg kan godt lide at hjælpe og jeg er meget aktiv, jeg er fyn bog (kan ikke lige stave til det) jeg spiller mest arma 3 det har jeg gjordt de sidste år jeg kan godt lide at snakke med folk jeg seder meget og spiller. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord]: fordi jeg ser meget politi og når jeg bliver stor vil jeg blive politi. så vil jeg holde ro og orden jeg vil fange alle de kriminelle, og smide dem i fængsel. Jeg vil jeg alle dem på bonholm og sådan de følger dig tryk. Hvem er Rigspolitichefen?: Dimitri Cykulo Ellers andet vi skal vide: nej.
 13. falck

  Regionschefen er Christian Mist
 14. falck

  RP Navn: Morten Middelbo Steam ID 64: 76561198337678500 Fødselsdag: 25 april 2004 Har du nogen tidligere erfaring ?: ja jeg har arbejde hos arma dillo som falck. Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord]: jeg er 13 år gammel jeg spiller maget pc jeg elsker og spille live rollespil om torsdagen jeg har gøget til rugby, jeg har bygget min ejen pc jeg kan godt lide af og sove jeg kan godt lide falck og jeg tror jeg har afet det fra min farfar fordi han er falck rader. Fortæl os, hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord]: fordi jeg kan godt lide og komme op på fart udforinger og rade folk gøre sådan at jeg kan få nogle nye venner og gøre sådan at folk godt kan få lov til at komme i live flere gange og i er cs 2-4 falck der spiller på serveren som jeg har set. Hvem er Regionschefen: Mike Hammer (jeg er ordblind)