Pablolepz

Medlem
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pablolepz last won the day on January 16

Pablolepz had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Pablolepz

 1. BrotherHood - Bande Ansøning

  Update Bande navn: BrotherHood Bande leder: Pablo lepz Bande medlemmer: - Sofus Jensen - Mohammed El Kaidi - Pablo lepz - Jesper Maasbøl - Jonas Yung - Ethan James - Rasmus Vels - Tonni Brody - Rasmus King - Matias Ronni Bande logo: https://imgur.com/gallery/mKxSt Bande formål:Vi er en ny bande som er kommet for at indtage byen, tidligere har medlemmerne været og finde rundt omkring i de mindre bander, men nu slår vi os sammen til en bande som inden for kort tid forhåbentligt ender helt på toppen af hierarkiet. Vi er en bande der er kommet for at blive frygtet, en bande man ikke skal lægge sig ud med. Vi er en bande der er kommet for at lave kæmpe mæssige mængder af kriminalitet (det vil i lægge mærke til). Så for at gøre det tydeligt er vi kommet for at tage magten og styrer det hele!
 2. Bande navn: BrotherHood Bande leder: Pablo lepz Bande medlemmer: - Ludo James - Mohammed El Kaidi - Pablo lepz - Alek Olsen - Jonas Yung - Ethan James Bande logo: https://imgur.com/gallery/mKxSt Bande formål:Vi er en ny bande som er kommet for at indtage byen, tidligere har medlemmerne været og finde rundt omkring i de mindre bander, men nu slår vi os sammen til en bande som inden for kort tid forhåbentligt ender helt på toppen af hierarkiet. Vi er en bande der er kommet for at blive frygtet, en bande man ikke skal lægge sig ud med. Vi er en bande der er kommet for at lave kæmpe mæssige mængder af kriminalitet (det vil i lægge mærke til). Så for at gøre det tydeligt er vi kommet for at tage magten og styrer det hele!
 3. RP Navn: Pablo lepz Fødselsdag & alder: jeg er 17 og fyller år den 27 maj Har du nogen tidligere erfaring?: Jamen jeg har da været suporter inne på et par severs -Denlilleverden -Alrp -Rebel Fortæl os lidt om dig selv [75 Ord] Jamen jeg er en fyr som går til barsket i min fritid men når jeg så ikke spiller barsket så kan jeg være på abejde ellers så sidder jeg sku bare her hjemme og spiller. jeg bor også i Sverige men er ikke svensk jeg kommer nu stadigt fra Danmark. jeg er også en fyr med meget enige og så elsker jeg også bare at hjælp folk når de skal bruge hjælp Hvorfor vil du gerne være en del af GigaGaming Support Team: Jamen jeg vil gerne være en del av suport fordi jeg gerne vil hjæpe giga men også fordi jeg bare elsker at tage folk ned i suport og få ders problem lost jeg er også en person som bruger den tid som skal bruges i suport Har du mere at tilføje ?: nej