• Announcements

  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM

David schmidt

Medlem
 • Content count

  19
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About David schmidt

 1. ansøgning til politi

  RP Navn: David Schmidt Steam ID 64: 76561198323984393 Fødselsdag & alder: Jeg er 14 år gammel men ved godt man skal være 15 men håber der kan ske en undtaglse bare denne her gang Har du nogen tidligere erfaring?: Ja jeg har været politi inde på flere forskellige rp server og det var mega fedt. Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: Jeg hedder David jeg er 14 år gammel. Jeg går i 7 klasse på strandskolen i Risskov. I min fritid elsker jeg at spille håndbold i håndbold spiller vi mange kampe og træner meget. jeg elsker at spille streg i håndbold. jeg elsker også at spille meget computer det er nok det jeg bruger mest af min fritid på. jeg spiller nok mest Csgo, Pubg og arma sammen med mine venner. lige for tiden spiller jeg meget pubg og arma på nogen rp server. jeg prøver lige for tiden at finde nye rp server som jeg kan spille på og måske få en god chance for at blive politi men indtil videre er det ikke lykkes så nu prøver jeg her på gigagaming igen og så vil jeg prøve at lave min ansøgning bedre og længere så jeg måske har en bedre chance for at få den acceptet. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord] Jeg vil gerne være en del af politiet fordi jeg har altid drømt om at være politi det ser virkligt sjovt ud når politiet køre rundt og stopper kriminelle. jeg vil også meget gerne være en del af dem der hjælper byen ekstra meget med at stoppe de kriminelle. jeg håber jeg kommer med i politiet og får nogen meget gode kolleger. jeg håber også jeg kommer til at være en god kollega og får mange nye venner hvis jeg kommer i politiet. Jeg kan også godt lide at ha en pistol jeg elsker især når man kommer i en situation hvor man skal bekæmpe de civile eller prøve at forhandle med dem. det er i sær sjovt når der kommer noget godt rp ud af det. fordi så er det sjovt for alle at være på gigagaming. Hvem er Rigspolitichefen?: Rigspolitichefen er Dimitri Cykulo.
 2. ansøgning til Politi

  RP Navn: David Schmidt Steam ID 64: 76561198323984393 Fødselsdag & alder: Jeg er 13 år gammel men ved godt man skal være 15 men håber der kan ske en undtaglse bare denne her gang Har du nogen tidligere erfaring?: Ja jeg har været politi inde på flere forskellige rp server og det var mega fedt. Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: Jeg hedder David jeg er 13 år gammel. Jeg går i 7 klasse på strandskolen i Risskov. I min fritid elsker jeg at spille håndbold i håndbold spiller vi mange kampe og træner meget. jeg elsker at spille streg i håndbold. jeg elsker også at spille meget computer det er nok det jeg bruger mest af min fritid på. jeg spiller nok mest Csgo, Pubg og arma sammen med mine venner. lige for tiden spiller jeg meget pubg og arma på nogen rp server. jeg prøver lige for tiden at finde nye rp server som jeg kan spille på og måske få en god chance for at blive politi men indtil videre er det ikke lykkes så nu prøver jeg her på gigagaming igen og så vil jeg prøve at lave min ansøgning bedre og længere så jeg måske har en bedre chance for at få den acceptet. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord] Jeg vil gerne være en del af politiet fordi jeg har altid drømt om at være politi det ser virkligt sjovt ud når politiet køre rundt og stopper kriminelle. jeg vil også meget gerne være en del af dem der hjælper byen ekstra meget med at stoppe de kriminelle. jeg håber jeg kommer med i politiet og får nogen meget gode kolleger. jeg håber også jeg kommer til at være en god kollega og får mange nye venner hvis jeg kommer i politiet. Jeg kan også godt lide at ha en pistol jeg elsker især når man kommer i en situation hvor man skal bekæmpe de civile eller prøve at forhandle med dem. det er i sær sjovt når der kommer noget godt rp ud af det. fordi så er det sjovt for alle at være på gigagaming. Hvem er Rigspolitichefen?: Rigspolitichefen er Dimitri Cykulo.
 3. Ansøgning om Falck

  RP Navn: David schmidt Steam ID 64: 76561198323984393 Fødselsdag: 12/9 13 år gammel håber der kan ske en undtagelse Har du nogen tidligere erfaring?: Ja jeg har være læge lang tid inde på giga da mappet var kelly og så har jeg også været læge inde på andre engelske servere Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Jeg hedder David og jeg er 13 år gammel jeg går i 7 klasse på strandskolen i Aarhus i min fritid bruger jeg virkligt meget tid på computern spiller meget arma, pubg og csgo jeg går også til håndbold i min fritid. Jeg har spillet rp i meget lang tid og det er virklig sjovt inde på danske rp servere som giga eller arma-dillo. Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Jeg vil gerne være en del af falck fordi jeg vil gerne hjælpe folk med at få en bedre dag på giga og så bliver jeg også selv glad når jeg får af vide jeg har gjort noget godt. så kan jeg også rigtigt godt li at være læge når man får nogle gode kollegaer. jeg kan også godt li at lave god rp som læge og få mange gode og nye venner det er derfor jeg gerne vil være læge på Gigagaming. Hvem er Regionschefen: Max pedal.
 4. Bande ansøgning

  Bande navn: The mafia Bandeleder: David schmidt Bande medlemmer [Allesammen]: Sebastian brinch og måske arne jørgnsen og vi finder lige nogle andre Bande logo: Vores bande logo Bande formål: Vi laver mange ulovlige ting vi køre drugs vi røver butikker, banker og mange andre ting men nogle gange hjælper vi også de nye med at få en bedre start i byen.
 5. Politi ansøgning

  @Dimitri Cykulo hvorfor ?
 6. Politi ansøgning

  RP Navn: David schmidt Player ID:76561198323984393 Fødselsdag: 12/9 er 13 år Har du nogen tideligere erfaring: Ja jeg har været politi inde på nogen andre servere Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [Mindst 100 ord]: Jeg hedder David og er 13 år gammel og jeg bor i Aarhus og går i 7 klasse jeg går til håndbold og elsker sport. jeg spiller også mega meget computer i min fritid det er også rigtigt sjovt. Spiller mest arma, overwatch og pubg sammen med mine venner. jeg spiller for det meste rp det er også mega sjovt når man får mange nye og gode venner og får lavet noget meget godt rp. Jeg kan nok bedst lide at spille på giga f.e.k.s det er mega sjovt og er læge men skal nok sige op hvis jeg bliver en den a Bornholm politiet. Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Bornholm Politi [Mindst 100 ord]: Jeg vil gerne blive en del af Bornholmer politiet fordi jeg har hørt at der er nogle gode kollegaer. jeg kan også virkeligt godt lide at være politi på danske rp servere hvor der er noget godt rp. jeg vil meget gerne prøve at være en del af dem der skal stoppe det kriminelle og jeg vil gerne være en af de gode som ikke laver noget kriminel det er derfor jeg gerne vil være en del af bornholm politiet. Hvem er Rigspolitichefen?: Det er Dimitri