• Announcements

  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM

Jack Crew

Medlem
 • Content count

  3
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jack Crew

 1. RP Navn: Jack Crew Steam ID 64: 76561198158829293 Fødselsdag: Den 17marts 2004 så er 13år Har du nogen tidligere erfaring?: Har været læge på Repexgaming og en lille server Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Jeg er en dreng på 13år. der elsker og spille computer. Jeg elsker og tale med mine venner og være sammen med dem i irl. Jeg bor på Fyn. Jeg er en stille og rolig person. Kommer til at være mega aktiv da jeg spiller rigtigt meget computer, nogen gange spiller jeg csgo og overwatch og mega meget arma3. Har både hund og kat. Jeg synes der er noget helt vildt fedt ved at være læge, da jeg synes det er en fed rolle og være. Jeg kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Kan godt lide ideen med at man skal arbejde sig igennem rangs og få nyt udstyr osv. Jeg vil selv sige at jeg er imødekommende og Flink. Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Fordi jeg elsker og hjælpe folk, og elsker at møde nye mennesker og tale med folk. I kender nok det der med at man lægger død i lang tid og vil godt ændre på det da jeg er meget aktiv. Ved hvad der skal til for at være læge har som sagt prøvet det før. Vil gå efter at få lavet en masse fed rp og sjov rp fordi jeg har savnet at være læge. Vil også gerne være en del af Falck da sammenhold med sine kollegaer og får skabt noget godt rp med civile og politiet. Vil gerne have det godt med civile og politi, men også de har det godt med mig. Jeg vil give folk en anden oplevelse og sørger for de har det godt. Hvem er Regionschefen: Nicklas Andersen. Kontakt mig hvis der mangler ord.