• Announcements

  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM

Markus Iversen

Medlem
 • Content count

  23
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Markus Iversen

 1. Klage på Amado Fuentes

  Den eneste der ikke kan rp i den situation der, er jo tydeligvis dig? @Amado Fuentes gør jo alt rigtigt i den her situation? og hvorfor må han ikke røve dig? jeres gang ødelægger stedet for alle andre, og skyder til højre og venstre.
 2. Klage over Ole Jensen

  I sidder og snakker over discord eller teamspeak samtidig, det er jo metagaming? er det ikke at skyde sig selv lidt i foden
 3. Lucas o connor unban

  -1 duper og rdmer folk i grøn zone
 4. Klage over Markus iversen

  Forresten har du klippet i videoen, for at fjerne at du duper min pistol x3
 5. Klage over Markus iversen

  Du har hverken mit nr eller lign, så du failrper + 2x rdm + du skriver til mig over teamspeak du vil have 400 k for at ikke at køre min truck i søen som du stadig gør. Så det er også metagaming. Dumt bevis lav IQ.
 6. Klage over Markus iversen

  Nå med det dupe du lavede?
 7. Klage over Markus iversen

  røvet dig? det er første gang vi ser hinanden på det klip der
 8. Klage over Markus iversen

  https://plays.tv/video/5a306f568b9b1dfe46/fffff er det her RP?
 9. Klage over Markus iversen

  Derudover blev der ikke startet mundtlig RP på noget tidspunkt, så det du viser lige nu er at du bare har skudt mig :-)
 10. Klage over Markus iversen

  3X RDM i grøn zone :-) blev cleanet hvergang jeg joniede igen
 11. Markus Iversen - Komp

  RP Navn: Markus Iversen Steam ID 64: http://steamcommunity.com/profiles/76561198203106253/ Hvor meget ønsker du i Erstatning?: 550 k Hvorfor ønsker du erstatning?: Fordi da hackeren var inde for 5 min siden sprang han min truck til 550k Video bevis: https://gyazo.com/3b2ab870b5c024777412bcce502dd403 fik komp på 1,5 mil nu har jeg 980 k så det passer meget godt, vil bare gerne have penge til en ny truck.
 12. Ole Morgenvisker - Erstatning's sag.

  hahahahahhahah
 13. Markus Iversen - Staff ansøgning

  RP Navn: Markus Iversen Fødsaelsdag: 31-01-1999 - 18 år snart 19 :-) Har du nogen tidligere erfaring?: Ja tidligere admin på dania/arma-dillo v1 og supporter på deres v2 som var metropolis. Derudover var jeg admin på FPS-gaming Fortæl os lidt om dig selv som person [100 Ord]: Til dagligt studere jeg på HHX turøgade på tredje og sidste år. Også har jeg fodbolden ved siden af hvor jeg spiller 7 gange om ugen ved Aalborg BK. Jeg træner fast med førsteholdet (Superligaen) et par gange om ugen, som gør jeg møder fra 9:00 - 12:30 og har forholdsvist tidligt fri medmindre de indkalder os til træning senere på dagen :-) Det resultere i en masse fravær i skolen, men da det er i samarbejde med Team Danmark er det lovligt fravær og gør jeg stadig har en masse tid tilovers hvor jeg kan game. Jeg bruger bl.a. gaming til at koble fra og nyde nogle gode stunder :-) Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af GigaGaming [100 Ord] Jeg savner at være en del af et fællesskab, nu hvor jeg har lidt mere erfaring og kender til spillet, ved jeg hvordan jeg skal handle i givne situationer. Derfor mener jeg også jeg kan hjælpe de nye som kommer til, også vil det bare være fedt at være en del af et fællesskab :-) Jeg tænker også at serveren mangler lidt erfaring og lidt + på aldersgrænsen. Så er jeg meget aktivt og kan dele ud af min erfaring. Derudover kan jeg med alle personer :-) Hvorfor skal vi lige præsis vælge dig?: Fordi jeg er erfaren, jeg er god til at handle i givne situationer og jeg kan med alle mennesker :-) Har du mere at tilføje?: Niks.
 14. Komp - Markus Iversen

  Erstatnings skabelon RP Navn: Markus Iversen Steam ID 64: 76561198203106253 Hvor meget ønsker du i Erstatning?: 1,5 mil på min konto, eftersom jeg har trykket ctrl - o mistede jeg 1,5 mil. Normalt plejer man kun at miste omkring 60-100 k ? men denne gang mistede jeg 1,5 mil og min konto står i 475k minus. Ved ikke om der har noget at gøre med den hacker der var inde og dræbte os alle. Det gik så specielt udover @Mads Guldhammer som blev dræbt hele tiden. Hvorfor ønsker du erstatning?: Fordi jeg trykkede CTRL-O og hackeren må have gjort noget ved ens konto. Ellers kommer man ikke næsten 500 k i minus Bevis: https://gyazo.com/8be00b07c3a5b722dd702c9f80a3f3c0 ved ikke hvordan jeg skal kunne bruge 1,5 mil ved at være cop, tingene er ikke så dyre i shopepn