Alek Olsen

Medlem
 • Content count

  47
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Alek Olsen last won the day on January 30

Alek Olsen had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About Alek Olsen

 • Birthday 04/05/2003

Recent Profile Visitors

574 profile views
 1. RP Navn: Alek Olsen Steam ID 64: 76561198028924964 Fødselsdag & alder: 05-04-03 (15 år) Har du nogen tidligere erfaring?: Ja, jeg har været politi på nogle forskellige servere, men ikke nogle jeg er stolte af udover Rigspolitichef -GigaGaming gamle Bornholm - Politiassistent 2. Grad Civigaming - Politielev VisionRP - Rigspolitichef Reapergaming (Takistan) - TMP Captain Roleplay Studios Fyn - Politibetjent VisionRP gamle map inden de skiftede - P.E.T Direktør Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: Jamen altså, jeg er en nu 15 årig dreng der til dagligt går i 8.klasse på en skole i Sønderjylland. I min fritid, bruger jeg rigtig meget tid på at sidde og spille computer, og selvfølgelig også socialitet sammen med familien og vennerne. Jeg kan spille spil lige fra FPS til Sandbox spil, hvor jeg bare slapper af og hygger mig. Jeg elsker især at spille spil der har med RP at gør, så jeg ligesom får en forståelse af den virkelige verden lidt. Jeg har en tanke om at når jeg engang bliver en voksen mand, at jeg så vil læse inden for IT-branchen eller måske vil gå hen og blive politibetjent som jeg har kæmpe store forventninger om. Og btw er mine forældre også skilt, så jeg bor mest hjemme hos min mor sammen med min papfar, lillebror og lillesøster. Og så er jeg ude ved min far vær anden weekend, hvor jeg har en papmor og en halvlillesøster. Men eller føler jeg mig selv som en ret moden gut af min alder. Jeg er også lige pt ved at søge fritidsjob, så jeg kan komme til at tjene nogle penge. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord] Jeg kunne godt tænke mig at blive en del af Bornholms Politi, fordi at jeg elsker hyggen og RP'en bag politiet. Og ir og med at jeg har været i politiet før herinde, og blev fyret pga korruption, syntes jeg selv, at det kunne være super fedt at komme i politiet igen, og vise at jeg sagtens kan finde ud af det. Og derimod syntes jeg også at jeg er blevet meget mere moden i det, efter at jeg er blevet fyret, herinde fra, og har været i politiet på mange andre communitys. Jeg syntes generelt også bare, at i har godt styr på det herinde, og helt sikkert kan lære mig en masse, fordi at jeg har været i jeres korps før, og kender jer godt, og snakker godt med jer alle. Hvem er Rigspolitichefen?: Det er @Dimitri Cykulo, og @Yason Vest er Vicerigspolitichef, skulle jeg mene. Ellers andet vi skal vide: Ja, jeg er midlertidigt i falck, men regner med at sige op, fordi at jeg ikke selv føler at jeg hører til i falck, og så syntes jeg det kunne være fint, hvis at jer i politi ledelsen kunne tage en snak omkring, at jeg skal med i politiet igen, fordi at så er i også sikre. For det jeg aller helst vil er, at i kan stole på mig, for jeg kan allerede sige nu, at jeg aldrig mere vil være korrupt.
 2. Alek Olsen - Staff Ansøgning

  Nu er jeg 15
 3. RP Navn: Alek Olsen Fødsaelsdag: 05-04-03 (14, meget snart 15) Har du nogen tidligere erfaring?:Ja, jeg har været staff på et par mindre community's - ReaperGaming: Trial Staff VisionRP: Senior Admin Elegant Studios har jeg været Community Manager, men da' jeg ikke var på et stykke tid, blev jeg bare Admin. Fortæl os lidt om dig selv som person [100 Ord]: Jamen altså, jeg er en snart 15 årig dreng der til dagligt går i 8.klasse på en skole i Sønderjylland. I min fritid, bruger jeg rigtig meget tid på at sidde og spille computer, og selvfølgelig også socialitet sammen med familien og vennerne. Jeg kan spille spil lige fra FPS til Sandbox spil, hvor jeg bare slapper af og hygger mig. Jeg elsker især at spille spil der har med RP at gør, så jeg ligesom får en forståelse af den virkelige verden lidt. Jeg har en tanke om at når jeg engang bliver en voksen mand, at jeg så vil læse inden for IT-branchen eller måske vil gå hen og blive politibetjent som jeg har kæmpe store forventninger om. Og btw er mine forældre også skilt, så jeg bor mest hjemme hos min mor sammen med min papfar, lillebror og lillesøster. Og så er jeg ude ved min far vær anden weekend, hvor jeg har en papmor og en halvlillesøster. Men eller føler jeg mig selv som en ret moden gut af min alder. Jeg er også lige pt ved at søge fritidsjob, så jeg kan komme til at tjene nogle penge. Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af GigaGaming [100 Ord] Fordi at jeg synes at det kunne være fedt at hjælpe GigaGaming på en anden måde en jeg gør nu, og nu hvor jeg alligevel har så meget tid, hvorfor så ikke bare bruge den her inde i stedet for, når jeg alligevel ikke rigtig laver særlig meget til daglig. Og så elsker jeg også bare at hjælpe folk med diverse sager. Jeg snakker i for vejen super godt med stort set alle fra staff teamet, men da jeg godt kan lide den måde staff teamet bliver kørt på lige nu, og de folk som sidder der hvor de sidder, hvorfor ikke så komme tættere på dem end jeg allerede er Hvorfor skal vi lige præsis vælge dig?: Jeg vil hjælpe til som en meget aktiv og ansvarlig staff, som er flink over for alle nye mennesker jeg træffer. Derimod er jeg meget mødestabil til stort set alt, og hvis det nu er sådan at jeg ikke kan komme, så plejer jeg altid at skrive, hvis jeg nu ikke kan komme. Jeg snakker også godt med stort set alle mennesker, jeg kan derimod både være hård men retfærdig, men snakker for det meste pænt med alle mennesker jeg møder, hvis de også holder en pæn tone over for mig, ellers går jeg bare til de højere med det. Jeg går derimod meget i dybden med hackers, for jeg hader folk der ikke bare kan følge reglementet. Har du mere at tilføje?: Nej, men kontakt mig endelig
 4. Falck Ansøgninger Mikkel Bendtner

  @The Monkey, hvorfor bruger du andre servere som eksempler, det syntes jeg sku' er dårligt. Ifølge mig må alle fandme få en chance!