• Announcements

  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
  • Kvisten

   Så blev det update tid! :)   02/26/2018

   Vi har en masse forskelige nyhedder til jer idag! Søndag d.25 var vi en tur i radioen da DR P4 fandt vores nye Bornholm map interessant! Udsendelsen kan høres her: https://www.dr.dk/…/regional…/p4-nyheder-2018-02-25-10-30-9… (Dog så har radio værten hvis misforstået hvad spillet hedder :D XD) Vi er nu noget så lagt med vores map at vores main server lukkes ned fra idag af. Vores nye map kommer til at køre som lukket beta de første 7 dage ønsker du at være en del af beta testerne så kan du ansøge på dette link: https://goo.gl/forms/92FqZarvzB3tPs6b2 Som nogle af jer nok har opfattet arbejder vi pt hårdt på at få en GTA V Fivem rp server op og køre nemmere infomation vil komme når vi ved mere omkring det projekt. God dag til jer allesammen!  

Marcus

Medlem
 • Content count

  25
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Marcus

Recent Profile Visitors

172 profile views
 1. RDM på Grøn gras

  Dit RP Navn: Preston Flag Hvem vil du gerne klage over?: Cody Black Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: RDM på grøngræs. Regl(r) der er blevet brudt?: 5.1 Man skal have en god grund for at starte fjendtligt RP. 5.4 Fjendtligt RP skal være startet for at der må skydes. 8.3 Fjendtligt RP er ikke tilladt i greenzones. Green zones kan ophæves for visse personer hvis der en god grund bag handlingen. (Groft chikane) Video bevis:
 2. Erstatning

  @Yason Vest kan jeg få den erstatning?
 3. Unfair Ban

  RP Navn: Preston Flag + Mack Jonas Steam ID 64: 76561198347299427 + 76561198195748938 Hvornår blev du banned?: 09/12/2017 ca 18:00 Årsag for Ban [Din synsvinkel]: Yes, Mack Jonas og jeg var inde og røve en butik, men på daværende tidspunkt da vi klikkede på "røv" knappen var der 3 politibetjente online, men som alle nu nok ved tager det noget tid, så efter noget tid var der en der leavede, og så kom en admin og fortalte at man skulle være 3 politibetjente før man må røve. Det resulterede så i at vi fik et 12 timers ban begge to for noget som vi ikke kunne gøre for, i realiteten kan man ikke engang starte et røveri uden 3 politibetjente, så ser ikke hvordan vi kunne have startede uden der var 3. Vi regner med et unban da vi ikke har gjort noget galt. MvH Preston Flag og Mack Jonas Hvem bannede dig?: Er ikke sikker, Dimitri eller Yeston? Hvorfor skal du unbannes?: Som sagt fordi at det var et unfair ban. Også fordi at vi ikke kan leve uden at være på jeres server.
 4. Urimelig ban

  Soooo true -.-
 5. falck-ansøgninge

  Tvivler altså på om du er 27 år
 6. Erstatning

  Hvilken andre ting skal du have bevis for? Og der er vel for de 10-15k har godt nok brugt noget tid på det..
 7. Erstatning

  RP Navn: Preston Flag Steam ID 64: http://steamcommunity.com/id/G2Marcus/ Hvor meget ønsker du i Erstatning?: Mine ting på billedet. Hvorfor ønsker du erstatning?: Fordi jeg mistede det, da alle sprang i luften af en hacker. Video bevis: Billedet under.. jeg mistede også en hvid ducatti til 50 kilo, så jeg tænker at det er det mindste i kan gøre for mig.