• Announcements

  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
  • Kvisten

   Så blev det update tid! :)   02/26/2018

   Vi har en masse forskelige nyhedder til jer idag! Søndag d.25 var vi en tur i radioen da DR P4 fandt vores nye Bornholm map interessant! Udsendelsen kan høres her: https://www.dr.dk/…/regional…/p4-nyheder-2018-02-25-10-30-9… (Dog så har radio værten hvis misforstået hvad spillet hedder :D XD) Vi er nu noget så lagt med vores map at vores main server lukkes ned fra idag af. Vores nye map kommer til at køre som lukket beta de første 7 dage ønsker du at være en del af beta testerne så kan du ansøge på dette link: https://goo.gl/forms/92FqZarvzB3tPs6b2 Som nogle af jer nok har opfattet arbejder vi pt hårdt på at få en GTA V Fivem rp server op og køre nemmere infomation vil komme når vi ved mere omkring det projekt. God dag til jer allesammen!  

Benjamin Valentin

Moderator
 • Content count

  5
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Benjamin Valentin

 1. GigaGaming.dk Bande Bande navn: Devils Choice Bande leder: Thomas Valentin Bande medlemmer: Benjamin Valentin, Daniel Valentin Bande logo: https://gyazo.com/7cb74d9dfe8046cbc7012e708fad2919 Bande formål: Vores formål i det hele taget er at få styr på alt det kaos i byerne lige pt. Vi ville sørge for at skabe en masse respekt og virkelig vise alle vores værdigheder overfor de andre borgere i byen. Vi går mest efter at tjene de hårde sorte penge. Som regel går vi mest efter at skaffe hurtigst mulig penge, våben og så videre, fordi på den måde kan vi også vise at vi virkelig mener det. Vi går meget op i at få Rullepølse med ind i vores ingame.
 2. RP Navn: Benjamin Madsen Steam ID 64: 76561198316679498 Fødselsdag: 10-09-2001 Har du nogen tidligere erfaring?: Har været med i falck ledelsen på 3 servere Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Jamen øhm, jeg er en fin makker, med en masse glæde der gerne spredes ud til andre spillere. Jeg har altid været hjælpefuld, omsorgsfuld og sådan noget ting der, jeg bruger mange timer bag en skærm, og det gør bare jeg er mere aktiv. Min fremtid er dog at komme ind i politiet, men der altid sjovt at prøve noget andre engang imellem over internettet for at se hvordan det er. Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Jeg ville gerne være en del af falck, fordi min passion nærmest er at hjælpe andre folk, jeg kan godt lide at sprede en masse god RP' og det ville jeg fortsætte med. Jeg har altid ville være falck og lignende inde på arma servere, fordi det er lige det der tiltrækker mig. Jeg syntes også der mangler lidt flere "aktive" medics ingame, og derfor søger jeg ind som en slags støtte. Hvem er Regionschefen: Max Pedal
 3. Nuværende RP Navn: Benjamin Madsen Ønskede RP Navn: Benjamin Valentin Grundlag for navneændring?: Jeg ville ændr, fordi mine brødre og jeg, har taget den beslutning om at skifte identitet.