• Announcements

  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM

Oliver Karlsen

Medlem
 • Content count

  7
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Oliver Karlsen

 1. Oliver Karlsen - Erstatning

  ??
 2. Samuel "Big Boy" Smith

  Dit RP Navn: Oliver Karlsen Hvem vil du gerne klage over?: Samuel "Big Boy" Smith Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: Han vælger bare at tage sit våben op og skyde mig og i chatten imens jeg lå død skød han mange flere personer Regl(r) der er blevet brudt?: RDM Video bevis:
 3. Oliver Karlsen - Erstatning

  Øverste video er første gang**
 4. Oliver Karlsen - Erstatning

  RP Navn: Oliver Karlsen Steam ID 64: 76561198078878951 Hvor meget ønsker du i Erstatning?: 268000 som de to forsikringer koster. Hvorfor ønsker du erstatning?: Fordi jeg spawner min lastbil hvor den så bare brænder og jeg mister min forsikring... Video bevis:
 5. Henning Turbo - Spillerklage

  Dit RP Navn: Oliver Karlsen Hvem vil du gerne klage over?: Henning Turbo Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: Han RDM'er mig lige efter jeg er joinet serveren... Regl(r) der er blevet brudt?: RDMx2 Video bevis: