Brook Glaywell

Medlem
 • Content count

  16
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Brook Glaywell

 1. Betjent B.Glaywell

  RP Navn: Brook Glaywell Steam ID 64: 76561198335750625 Fødselsdag & alder: 15 - 01-04-02 Har du nogen tidligere erfaring?: Jeg har været Betjent på GigaGaming - Kelly, Den Lille Verden - Politibetjent , Specialstyrker: DanskPopLife - P.E.T Chef, LuckyDanesGaming - A.K.S Medlem Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: Jeg er en ung gut på 15 år, jeg er født og opvokset i Midtjylland. Til dagligt går jeg i folkeskole, og bruger ca. 7-8 timer om dagen på det lort, ellers bruger jeg det meste af min tid inde på serveren. Jeg er meget snaksalig, og elsker at møde nye mennesker, da jeg kom ind på GG-Bronholm. første gang, kendte jeg nærmest ingen, og i den tid jeg har været her, har jeg fået bygget en del nye venskaber op, og det skal ikke forhindre mig i at få nogle nye bekendtskaber. Jeg er en meget glad fyr, og har massere af energi, og jeg er også en person som kan tilte hvis tingene ikke går min vej, hvilket jeg godt er klar over, dog er det også en af de ting jeg gerne vil arbejde på. Men det er altid muligt at snakke med mig, hvis vi er uenige over nogle ting. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord] Jeg vil prøve at se livet fra et andet perspektiv og prøve at være lovlig og leve efter loven. Jeg har haft løst til at søge i politiet i noget tid da det længe siden jeg sidst har været i politiet og gerne vil prøve det igen da jeg syntes det var meget fedt. og de streams jeg har set fra politiet af har det enlig givet mig meget mere lyst til at ansøge til politiet, og hjælpe. jeg har haft meget lyst til at se det fra et andet perspektiv fordi jeg ved at det ikke altid er sjovt at være betjent og derfor gerne vil kunne forsøge at bidrage med et godt humør til betjente jeg nu gøre med så de for en bedre dag. og være en lidt sjov betjent så civile får en fed oplevelse når de nu skal i fængsel eller have en bøde eller bare generalt hjælp. Hvem er Rigspolitichefen?: Dimitri Cykulo. Ellers andet vi skal vide: Nej, det har jeg ikke, ellers kan i altid tage fat i mig :=)
 2. ville være falck

  Hej! Tutti! -1 fra min side? ville du høre grunden?? Ok.. GRUNDEN: Du har skrevet det forkerte navn ved (Hvem er Regionschefen:) , Derimod udfylder du ikke disse (Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] , Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] ) Du skal evuelt skrive mere ved disse to punkter jeg nævner... OBS: JEG HAR INTET MED ANSØGNING AT GØR! JEG KAN IKKE AFVIST - ACCEPTER! Mvh Brook Glaywell //Regionschefen er Christian Mist
 3. Falck Ansøgning - Matias Goldstein

  @Matias Goldstein Rigtigt God Falck - Ansøgning! +1 her fra / Like //B. Glaywell - Ambulanceredderelev
 4. Lægen Brook Glaywell!

  RP Navn: Brook Glaywell Steam ID 64: 76561198335750625 Fødselsdag: 15 -01-04-02 Har du nogen tidligere erfaring?: Daniagaming V2 - Paramedic UkendtRP - Regionschef Daniagaming V3 - Elev Arma-Dillo lakeside - Instruktør Arma-Dillo MetroPolis -Elev Plantox- AkutLæge / Search and rescue (Chef) Giga-Gaming [Falck Elev] - Kellys Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Jeg er en ung gut på 15 år, jeg er født og opvokset i Midtjylland. Til dagligt går jeg i folkeskole, og bruger ca. 7-8 timer om dagen på det lort, ellers bruger jeg det meste af min tid inde på serveren. Jeg er meget snaksalig, og elsker at møde nye mennesker, da jeg kom ind på GG-Bronholm. første gang, kendte jeg nærmest ingen, og i den tid jeg har været her, har jeg fået bygget en del nye venskaber op, og det skal ikke forhindre mig i at få nogle nye bekendtskaber. Jeg er en meget glad fyr, og har massere af energi, og jeg er også en person som kan tilte hvis tingene ikke går min vej, hvilket jeg godt er klar over, dog er det også en af de ting jeg gerne vil arbejde på. Men det er altid muligt at snakke med mig, hvis vi er uenige over nogle ting. Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Jeg vil gerne være Falck fordi jeg altid gerne har ville prøve at være andet end civil og jeg synes det kunne være spændende at møde nye mennesker og have et tæt forhold til de andre ansatte. Jeg har altid interesseret mig i at hjælpe folk som har brug for min hjælp og det er også en af grundene til jeg gerne vil hjælpe de Falck reddere der er på serveren. Hvem er Regionschefen: Christian Mist (Undskyld hvis jeg stavede dit navn forkert :P)
 5. Brook Glaywell - Betjent ansøgning

  Mistede lysten.
 6. RP Navn: Brook Glaywell Steam ID 64: 76561198335750625 Fødselsdag & alder: 15 - 01-04-02 Har du nogen tidligere erfaring?: Jeg har været Betjent på GigaGaming - Kelly, Den Lille Verden - Politibetjent , Specialstyrker: DanskPopLife - P.E.T Chef, LuckyDanesGaming - A.K.S Medlem Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: Jeg er en ung gut på 15 år, jeg er født og opvokset i Midtjylland. Til dagligt går jeg i folkeskole, og bruger ca. 7-8 timer om dagen på det lort, ellers bruger jeg det meste af min tid inde på serveren. Jeg er meget snaksalig, og elsker at møde nye mennesker, da jeg kom ind på GG-Bronholm. første gang, kendte jeg nærmest ingen, og i den tid jeg har været her, har jeg fået bygget en del nye venskaber op, og det skal ikke forhindre mig i at få nogle nye bekendtskaber. Jeg er en meget glad fyr, og har massere af energi, og jeg er også en person som kan tilte hvis tingene ikke går min vej, hvilket jeg godt er klar over, dog er det også en af de ting jeg gerne vil arbejde på. Men det er altid muligt at snakke med mig, hvis vi er uenige over nogle ting. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord] Jeg vil prøve at se livet fra et andet perspektiv og prøve at være lovlig og leve efter loven. Jeg har haft løst til at søge i politiet i noget tid da det længe siden jeg sidst har været i politiet og gerne vil prøve det igen da jeg syntes det var meget fedt. og de streams jeg har set fra politiet af har det enlig givet mig meget mere lyst til at ansøge til politiet, og hjælpe. jeg har haft meget lyst til at se det fra et andet perspektiv fordi jeg ved at det ikke altid er sjovt at være betjent og derfor gerne vil kunne forsøge at bidrage med et godt humør til betjente jeg nu gøre med så de for en bedre dag. og være en lidt sjov betjent så civile får en fed oplevelse når de nu skal i fængsel eller have en bøde eller bare generalt hjælp. Hvem er Rigspolitichefen?: Dimitri Cykulo. Ellers andet vi skal vide: Nej, det har jeg ikke, ellers kan i altid tage fat i mig :=)
 7. Emil lauritsen/Falck Ansøgnin

  @Emil lauritsen Grunden, jeg tror er at du skev det forkerte navn.. Regionschefen er Christian Mist.