Vladislav Cykulo

Medlem
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About Vladislav Cykulo

 1. spiller klage - Alex black & Jacob lee

  Hvis du kigger efter kan du se at jeg har fået afleveret den AK hvor jeg så stopper bussen og seizer den. Når i starter med at svine os til er det jo klart i får lort tilbage men det at i forfølger os rundt viser bare at jeres intention var at få en undskyldning til at skyde i kan stoppe med at følge efter os når i har løst og derfor opsøger i selv problemer bare for at komme i skyderi
 2. spiller klage - Alex black & Jacob lee

  Dit RP Navn: Vladislav Cykulo Hvem vil du gerne klage over?: Alex black & Jacob lee Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: Da der ikke sker meget på serveren ligger jeg og køre rundt med nogle civile. De vælger så at forfølge os og svine os til i håb om at få en undskyldning til at starte skyderi. Dem jeg køre med gider selvfølgelig ikke og høre på det så de smider også nogle grimme ord deres vej. Jeg mener at når de aktivt forfølger os med formålet af at provokere os så de kan skyde er FailRP ( Jeg vil med glæde tag sagen på ts så vores respons kan udybbes) Regl(r) der er blevet brudt?: RDM/FailRP Video bevis:
 3. Spiller klage - Rick Cooper

  Dit RP Navn: Vladislav Cykulo Hvem vil du gerne klage over?: Rick Cooper Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: Han vælger at afbryde RP og combat logge fordi der var RDM. Selvom hans RP er blevet ødelagt af RDM betyder det ikke at han kan gå ud af karakter og ødelægge vores RP. RDM bør blive taget efter på tsen og bør ikke blive taget hensyn til af ingame politiet Regl(r) der er blevet brudt?: FailRP Video bevis:
 4. Spiller klage - Jonas Schou

  Dit RP Navn: Vladislav Cykulo Hvem vil du gerne klage over?: Jonas Schou Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: Fordi han ikke respektere sit liv når han ikke lytter til mine befalinger mens han er gunpointed Regl(r) der er blevet brudt?: 6.1 Man skal altid værdsætte sit liv. (Uanset situation) Video bevis:
 5. RP Navn: Vladislav Cykulo Steam ID 64:76561198073532245 Fødselsdag & alder: 21-11-01 Alder: 16 Har du nogen tidligere erfaring?: Gigagaming bornholm V1 - chefpolitiinspektør for AKS Gigagaming Kelley - Politielev DNL takistan - TFS corporal Kelleys studios - Politidirektør for PET Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: Jeg hedder Simon og jeg er en ung fyr på 16 jeg går på special skole og bruger en stor del af sin fritid på computeren den tid jeg ikke bruger bag skærmen bliver normalt brugt på et løbe bånd eller med en bog. Jeg er en relativ stille person men nyder stadig en venlig diskussion fra tid til anden. Jeg er typen der fuldføre det jeg sætter mig for, Jeg er nem og snakke med og har en meget konstruktiv personlighed. Jeg spiller mest arma og cs og jeg elsker arma RP spiller ofte 2 timer minimum om dagen. Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord] Jeg vil gerne være Politi, fordi jeg er typen der elsker at RP og samle erfaring fra opgaver, Jeg har lyst til at være en del af noget jeg kan ligge min tid i og håber at kunne bidrage til det mål som sådan en position sætter. Jeg er interesseret i at bygge på min erfaring, Og jeg fungere også generelt bare bedre når jeg er i en position med struktur og rammer. Jeg syntes at jeg politiet kunne bidrage en god del til RP og jeg har vil gerne bidrage til at skabe god RP, Jeg mener at positionen hvor jeg bedst kan bidrage ville være i Politiet. Jeg som et medlem af den første Gigagaming Bornholm har gode forhåbninger og vil gerne bidrage det jeg kan til serverens succes Hvem er Rigspolitichefen?: Min brormand Dimitri Cykulo