• Announcements

  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM

Jacob Lee

Banned
 • Content count

  53
 • Donations

  0.00 DKK 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

161 profile views
 1. Jacob Lee - Unban Ansøgning

  FUCK DIG KVISTEN DIN LILLE NEGER!
 2. Jonathan Yung - Staff Ansøgning

  -rep du rdmed hele serveren
 3. RP Navn: Jacob Lee Steam ID 64: 76561198178193830 Hvornår blev du banned?: RDM X2 Årsag for Ban [Din synsvinkel]: Var igang med en kæmpe skud fight med både bander og politiet, nok 12+ folk. Jeg vandt så skud fighten over alle som alene person, og før jeg når at stille mig op igen har medic allerede livet 2 bande medlemmer op igen. Så jeg vælger at skyde de 2 medics, og så bliver jeg bannet. Hvem bannede dig?: Kvisten Hvorfor skal du unbannes?: Fordi jeg var lidt sur igår, plejer ikke at gøre sådan noget. Men der var nogen der havet pisset mig af, så vil også gerne undskylde til medicsne. Det kommer ikke til at ske igen, lover!
 4. spiller klage - Alex black & Jacob lee

  Det er jo også rp at køre rundt i en bus med civiler med synlige ak47 på ryggen som du tydelighvis ikke viser på videoen + Lidt før hen i videoen glente du at vise i kaldte os for "Dumme Tomater"
 5. Jacob Lee - Falck Ansøgning

  Gider ikke være falck alligevel, bare afvis den.
 6. RP Navn: Jacob Lee Steam ID 64: 76561198178193830 Fødselsdag: 13/04-2004 Bliver 14 om 3 måneder. Har du nogen tidligere erfaring?: Har været regionchef og andre høje ranks på mange andre communities før. Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Hedder Jacob Lee, går i 7. Klasse. Jeg laver ikke andet end at spille computer. Jeg har ingen fritidsinteresser fordi jeg ikke orker det. Så derfor spiller jeg istedet. Jeg er en flink og rolig fyr, har styr på tingene. Er lige kommet tilbage til arma 3 så vil gerne have en god start. Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Fordi jeg gerne vil hjælpe til i byen, når der kommer skyderier osv. Jeg er altid klar til at hjælpe, plejer at stå tidligt op og spille arma 3. Jeg har haft mange andre tidligere erfaringer fra andre communites. Faktisk også herinde fra, tror jeg var paramedic. Hvem er Regionschefen: Christian Mist
 7. Nuværende RP Navn: Jacob Faye Ønskede RP Navn: Jacob Lee Grundlag for navneændring?: Fordi jeg har ikke lyst til at hedde "Faye" mere vil hellere hedde "Lee"