• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Sign in to follow this  
Frederik Skov

Frederik Skov - Staff Ansøgning

3 posts in this topic

RP Navn: Frederik Skov

Fødsaelsdag: 13/12/02 15 år

Har du nogen tidligere erfaring?: Jeg har en del erfaring inde for staff, jeg har været det på en del server min højeste rank jeg har været Comunity Manager inde på TheDanishEffort som er lukke fx. Jeg har erfaring inde for, Infinstar, Database, Teamspeak, kan finde ud af en del ting. Jeg er godt styr på hvordan man opføre sig som staff og hvordan man gør de forskellige ting. 

Fortæl os lidt om dig selv som person [100 Ord]: Jeg er 15 år gammel og elsker at spille arma 3 har lidt over 1000 timer i spillet. Til dagligt spiller jeg computer når jeg kommer hjem fra skole for det meste spiller jeg Arma RP. Jeg en meget hjælpsom person og rar person at snakke med og holder mig i ro, er en person som er nem at snakke med og ikke har en stort temperament. Det syndes jeg også er en vigtig ting som staff at have, at man kan finde ud af at være moden og hjælpsom, vil selv sige jeg er moden ifølge min alder. Jeg en dreng der elsker at lave noget det er også derfor jeg godt kunne tænke mig at være staff herinde så jeg kan både hjælpe servern, og lave noget. Jeg vil selv sige jeg kan finde ud af at RP i arma 3 jeg er rimlig god til det syndes jeg selv i værtfald. Jeg er en person som elsker at gøre hvad han er bedst til og vise at jeg faktisk kan finde ud af noget, jeg vil rigtig gerne være staff herinde så jeg kan hjælpe jer. Jeg er en meget toldmodig person der kan finde ud af at vente hvis man kommer dertil og kan finde ud af at arbejde under pres.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af GigaGaming [100 Ord] Jeg vil gerne være en del af GigaGaming fordi jeg syndes det virker som en godt comunity som der har startet noget fedt op. GigaGaming er primært min ynglings server der sker meget inde på den og i har mange spillere, og det viser også bare at i har travlt og det er også derfor ´jeg godt kunne tænke mig at være staff herinde fordi jeg kan nemlig finde ud af de ting i har brug for. Også vil jeg også gøre servern til en federe oplevelse så folk der kommer ind ikke bare ødelægger det for andre, jeg vil nemlig hjælpe med at gøre det så fedt som muligt. Jeg ikke en person der kunne finde på at abuse og eller gøre noget i den stil, sådan er jeg ikke som person det jeg vil er at gøre noget for servern. Jeg kan også bare generalt lide jeres server og det skal blive en god server mere end den allerede er. Men jeg kan mærke her fortiden at der ikke rigtig er så mange staff's det kan også være fordi der er så mange spiller at i har så travlt derfor syndes jeg i skal få ansattet nogen flere fordi der sidder nogen gange mere ind 70 spiller inde på jeres server og det kræver en del staffs.

Hvorfor skal vi lige præsis vælge dig?: I skal vælge mig fordi jeg er en person der elsker at gøre en forskel og hjælpe folk, i skal vælge mig fordi jeg har en del erfaring inde for staff område jeg kan finde ud af hvordan man gør og hvordan man er som staff. Jeg er ikke den person som abuser mine krafter som staff som jeg har skrevet jeg vil nemlig kun hjælpe servern så godt som jeg overhovedet kan. I skal også vælge mig fordi jeg brænder for det. Jeg ved selv at mange har problemer med at styre deres "power" / magt, men det har jeg ikke selv problemer med, ingen har nævnt det, selv vil der være nogle der synes det ikke er fair at de er blevet bannet. Jeg skal vælge mig fordi jeg også er en super flink person, og jeg altid klar på nye udfordringer. Jeg altid klar til at hjælpe folk ''OFC'' og ingame vis det er kommer til at ske. Og så har jeg også gernealt meget efaring inde for det tekniske arma 3.

Har du mere at tilføje?:  Nej ikke rigtigt.

  • Like 1
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this