• Announcements

  • Kvisten

   Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

   Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
Sign in to follow this  
Philip Bach

Staff - Ansøgning - Philip Bach

5 posts in this topic

RP Navn: Philip Bach

Fødsaelsdag: 15 år 5-11-02

Har du nogen tidligere erfaring?: Har haft min egen server kontakt mig på ts for og få navnet på den, Har være Admin på en server der hed Medival Gaming + Head of Support Har været supporter på DNL  så har jeg en del erfaring, med Infistar og dart.

Fortæl os lidt om dig selv som person [100 Ord]: Hej mit navn er Philip Bach, jeg er 15 år. Også er jeg en glad og flink dreng, som går meget op i Arkæologi. Altså finde gammle ting i jorden. Jeg går nogen gange med en metaldetektor, Jeg bor på Sjælland sammen med min mor, far og lillesøster. Jeg bor i en lille by ikke så langt fra storbæltsbroen, i min fritid spiller jeg en del computer og hygger med min familie. I skolen er jeg rigtig glad for matematik, og idræt. Jeg kan rigtig godt lide og hjælpe andre menesker, og det har jeg altid kunne. Jeg bliver rigtig glad når folk bliver glade for min hjælp. Jeg er en rigtig dyre elsker, og her for et par år siden fik jeg dianosen ADHD. Jeg læsber og folk siger det tit til mig, men det ireterer mig ikke så meget. Jeg har, en rigtig sindsyg humor.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af GigaGaming [100 Ord]: Jeg vil gerne være en del af Gigagaaming's staff team, fordi at jeg godt vil være med i et godt sammehold. Jeg har jo somsagt være ejer af en server og været i staff før, og der nød jeg det virkelig. Jeg elsker/elsede det jeg laver/lavede og med og hjælpe andre hvis de har problemer med noget. Jeg vil gerne være en del af gigagamings staff team, fordi jeg gerne vil hjælpe med holde de der hackere væk. kunne rigtig godt tænke mig og hjælpe folk igen, og få snakke med en masse menesker. Og jeg vil gerne være en af dem folk de bare kan komme til, hvis der er nogen der provokere dem eller mobber dem. jeg vil rigtig gerne hjælpe med og gøre en forskel, på serveren. Jeg vil godt kunne se mig selv, her i Gigagamings Staff team.

Hvorfor skal vi lige præsis vælge dig?: I skal vælge mig fordi jeg er god til og snakke med folk, jeg respektere alle. Jeg vil være god til og løse problmer, og hjælpe dem der har brug for det. Jeg vil kunne være i stand til og give den straf som folk fortjener, hvis de har lavet noget de ikke må. Og jeg vil være rigtig aktiv, med og hjælpe. Og vil være til og få fat på, Og jeg vil ikke misbruge den kraft jeg har, hvis jeg har nogen. Jeg vil tænke mig om før jeg giver en straf, jeg vil give en refærdig straf. Og jeg vil ikke tage en sag in-game eller det kommer an på hvilken det er hvis det er en virkelig slem sag så ja trækker jeg folk til siden, den vil jeg tag på Teamspeak 3. Og i vil 100% kunne stole på mig. I skal vælge mig fordi jeg har en del erfaring med Infistar og dart. Og hvis der er noget, jeg kan lære vil jeg hellere end gerne lære det.

Edited by Philip Bach

Share this post


Link to post
Share on other sites

lidt mere til jeg vil også søge ind fordi jeg ikke føler de forskellige sager bliver taget hurtigt nok og det vil jeg gerne hjælpe med så folk ikke side i lang tid pg vente jeg vil være rigtig aktiv angående sådan noget og jeg rigtigt gerne hjælpe til i det her comnunity og ved gdt jeg ikke har været i så forfærdelig længe men jeg regner da med og være her så længe serveren er oppe

Edited by Philip Bach

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this