• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Sign in to follow this  
Victor Husted

Ems ansøgning Victor Husted

2 posts in this topic

RP Navn:Victor Husted

Steam ID 64 76561198102893680

Fødselsdag:13/07

Har du nogen tidligere erfaring?:Ja jeg har været medic på 3 andre server

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord]=Jeg hedder victor og går til fodbold i min fretid når jeg ikke er i skole eller spiller fodbold spiller jeg computer med mine venner. jeg er 13 år. Jeg bor i silkeborg. Jeg er også en meget social dreng, jeg kan goldt lide at møde nye menesker ligesom man gør i arma 3. Jeg mødt rigtig mange menesker som jeg også snakker med idag. 

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord]=Det er lidt lang til siden jeg siste var medic og kunne godt tænke mig at prøve det igen. Sydes også det er meget spænde at være medic igen man får mødet end masse andre menesker du ikke kender i forvejen. 

Hvem er Regionschefen: Max Pedal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this