• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Sign in to follow this  
Junior  Parker

Junior Parker - Flack ansøgning

3 posts in this topic

RP Navn: Junior Parker

Steam ID 64: 76561198114339507

Fødselsdag: 27 sep 2004

Har du nogen tidligere erfaring?: Ja jeg har været ems på den gamle Bornholm server og på mange andre servere og jeg ved nok næsten det hele så behøver ingen særlig træning

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord]  Jeg hedder August jeg er 13 år og går I 7. klasse jeg har en storebror som også spiller herinde og en fætter som jeg også prøver at få herind, Jeg spiller meget computer og bruger mange timer om ugen på det jeg er nu for nogle dage siden begyndt at spille herinde´. Jeg spillede meget på jeres gamle server med mange venner og elsker Bornholm mappet så håber at jeg får en ligeså god oplevelse herinde som jeg fik på den gamle.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Jeg vil gerne ind I Falck fordi jeg synes at det er sjovt at være EMS. Jeg elsker at hjælpe folk og er god til at køre bil. Jeg har været medlem af Falck/EMS på mange andre servere og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse. Jeg vil gerne være med I Falck teamet fordi at jeg synes at det er sjovt og spænende at måde så mange nye mennesker som man nu gør når man er ude og hjælpe folk I nød. 

Hvem er Regionschefen: Max Pedal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this