• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Sign in to follow this  
Palmer

Matthew Palmer UNban ansøging

2 posts in this topic

RP Navn: Matthew Palmer

Steam ID 64: 76561198079615085

Hvornår blev du banned?: 20-12

Årsag for Ban [Din synsvinkel]: Jeg spillede earrape i et social rum, så blev jeg hevet ind i et support rum og leavede det, kunne ikke høre jeg blev hevet ind i et support rum da min earrape var for høj, så fik jeg perm ban fra ts.

Hvem bannede dig?: Ingen ide desværre <15:26:47> You are banned permanently. Reason: "EAR RAPE I SOCIAL RUM - LEAVER SUPPORTSAG" får den besked

Hvorfor skal du unbannes?: Fordi jeg først og fremmest mener at der var en fejl, jeg indrømmer at jeg spillede earrape og det var min skyld, men mener ikke at at spille earrape brude være grund nok til at jeg aldrig vil få lov at komme ind på jeres ts igen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this