• Announcements

  • Kvisten

   Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

   Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
Benjamin Valentin

Benjamin Madsen - Staff Application

3 posts in this topic

RP Navn: Benjamin Madsen

Fødsaelsdag: 10-09-2001

Har du nogen tidligere erfaring?: Jeg har været supporter på DaniaGaming og Roleplay-Studios, jeg har været Senior-Admin på en tidligere server, men det blev aldrig rigtig til noget, desværre.

Fortæl os lidt om dig selv som person [100 Ord]: 

Mit navn er Benjamin E.R. Jeg er 16 år gammel, bor lige nu i region syddanmark. Jeg går pt i 10 klasse, og får fri tilfredsstillende tidligt på dagen, det gør bare at jeg hurtig kan komme hjem og nyde tiden foran skærmen. Jeg har altid været interesset i computerbranchen, er jeg dog stadig. Jeg er nere en glad for at hjælpe andre med det de har brug for hjælp til, jeg er en meget imødekommende person og har overhovedet ikke svært på at komme med enhder til hjælpemetoder. Jeg har en knæskade som gør at jeg træner, men det forhindrer mig ikke i at jeg kan sidde her og hjælpe til. Jeg har cirka 1000 timer i ARMA, og har en masse erfaring indenfor det.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af GigaGaming [100 Ord]:

Jeg ville gerne være en del af GigaGaming fordi jeg syntes jeg er en af de rette til jobbet, jeg har været supporter før, og det ville jeg også kunne bruge hvis kunne være en del af GigaGaming Staff Team.  Jeg har altid været hjælpefuld, jeg har massere af fritid og det gør bare at jeg er mere aktiv.  Jeg kan godt lide at løse folks problemer, ligeså i den virkelige verden. Jeg syntes fællesskabet inden i staff er sindsygt godt, og det ville jeg gerne være en del af. Serveren er super god, og jeg vælger bare at skrive den her ansøgning fordi jeg gerne ville have mere indflydelse. Men mest af alt for at hjælpe alle de fantastiske spillere ;)

Hvorfor skal vi lige præcis vælge dig?:

: I skal vælge mig fordi jeg er en super flink fyr, jeg er altid klar på nye udfordringer.

: Jeg er altid klar til at hjælpe folk både "OFC" og ingame.

: Jeg har erfaring indenfor ARMA området, men også noget teknisk.

Har du mere at tilføje?: Ikke andet end at kan kontakte mig over teamspeaken! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now