• Announcements

  • Kvisten

   Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

   Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
Sign in to follow this  
Brandt

Sebastian Brandt

7 posts in this topic

RP Navn: Sebastian Brandt

Fødsaelsdag: 10-05-2000

Har du nogen tidligere erfaring?: Jeg har ejet DanskDestinyRP - og så var jeg developer for Luckydanes, men så bliv jeg CM og så PL. og så har jeg været admin på en takistan server og Headadmin på en kelleys

Fortæl os lidt om dig selv som person [100 Ord]: Hej jeg hedder Sebastian Brandt, er 17 år gammel, Jeg er en meget glad person, Som elsker at spille computer. jeg er med på den væreste, hvad end verderen byder mig. er også en meget loyal person, som man kan stole på, og ville altid gøre mit bedste lige meget hvad. bor i Ringsted som nok er Randers, Går på teknisk skole i ringsted. Men kan også være meget seriøst. Jeg spiller meget computer også. Jeg elsker og være sammen med venner og familien og jeg er meget venlig og pligtopfyldende, hvis jeg arbejder for nogen eller som staff på giga fordi jeg tager det som et job. Så alt i alt er jeg en meget positiv person.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af GigaGaming [100 Ord] Jeg ville gerne joine gigagaming, fordi ville gerne have noget at lave, og ville gerne hjælpe kvisten med denne server og ville gerne skabe en positiv stemningen, og et bedre staff team. selv i de værste tider. Og ville gerne bruge meget af min tid på giga. Og jeg har mange års erfaring. Og elsker at hjælpe folk med problemer og staff sager, efter min erfaring Og er mere loyal over for de server jeg joiner med i staff i. Og ville også gerne kører en god staff sag. Og jeg går godt sammen med Adminsene. 

Hvorfor skal vi lige præsis vælge dig?:  Fordi jeg ved i har brug får hjælp med aktive staff, som går specifikt ind for en bestemt ting, og det er jeg klar på hvad end jeg bliver sat på opgave. Og så er jeg en meget glad person, Og jeg har mange ting jeg kan komme med ider til, fordi jeg har jo selv haft næsten 2 server. Så ved også noget om scripting. og DSV ting med server. Og har også spiller på næsten alle danske rp server. Og jeg ved at mange tror at jeg ville give særbehandling. Men det har jeg aldrig nogensinde gjordt det ved mine rigtigt gode venner. Og (jeg kan mit shit). Og ved hvordan man skal håndtere alt inde for staff. Og kan også tilbyde en aktiv staff member. Og alt min erfaring fra alle de server jeg har været på ville jeg tag med over og alt mine scriptes hvis i mangler nogen så siger i bare til. Og kender også databasen hvis jeg får det en dag. Så kan jeg også finde ud af det.

Har du mere at tilføje?:Jeg ved i ikke kommer til at fortryde det

 • Like 1
 • Thanks 1
 • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this