• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Sign in to follow this  
Simon Leegaard

Falck ansøgning

3 posts in this topic

GigaGaming.dk Falck

RP Navn: Simon Leegaard

Steam ID 64: 76561198047705941

Fødselsdag:29/06-2000

Har du nogen tidligere erfaring?: Jeg har tidligere spillet en masse rp men har ik noget som falck redder.

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Mit navn er Simon Leegaard, Jeg er 17 år og kommer fra vejle, i min fritid spiller jeg fodbold og tager en uddannelse som it datatekniker med speciale i infrastruktur (Netværk). Jeg har spillet en del forskellige spil gennemtiden og det har altid været sammen med mine venner da jeg godt kan lide at have det sjovt og lave alt muligt sjov med dem også møde nye mennesker gemmen spillende.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Jeg vil gerne være en del da jeg syndes det lyder sjovt også vil jeg godt hjælpe folk, jeg syndes godt der kunne være flere falck på og det vil jeg gerne lave lidt om på, fordi jeg kender godt det med man dør også man enlig ligger og venter fordi man ik vil midste sine ting, og det kan være rigtig træls at ligge der fordi der måske ik er nogle på eller slet ingen. Så vil jeg også gerne være falck på grund af alt det rp du kommer ud til og komme ud til nye spillere og snakke med dem.

Hvem er Regionschefen: Christian Mist

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this