• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Jacob Lee

Jacob Lee - Falck Ansøgning

4 posts in this topic

RP Navn: Jacob Lee

Steam ID 64: 76561198178193830

Fødselsdag: 13/04-2004 Bliver 14 om 3 måneder.

Har du nogen tidligere erfaring?: Har været regionchef og andre høje ranks på mange andre communities før.

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Hedder Jacob Lee, går i 7. Klasse. Jeg laver ikke andet end at spille computer. Jeg har ingen fritidsinteresser fordi jeg ikke orker det.

Så derfor spiller jeg istedet. Jeg er en flink og rolig fyr, har styr på tingene. Er lige kommet tilbage til arma 3 så vil gerne have en god start.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Fordi jeg gerne vil hjælpe til i byen, når der kommer skyderier osv. Jeg er altid klar til at hjælpe, plejer at stå tidligt op og spille arma 3. Jeg har haft mange andre tidligere erfaringer fra andre communites. Faktisk også herinde fra, tror jeg var paramedic.

Hvem er Regionschefen: Christian Mist

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now