• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Sign in to follow this  
Alex Black

Fack Ansøgninger

3 posts in this topic

Posted (edited)

RP Navn:Alex Black

Steam ID 64:76561198082985018

Fødselsdag:040603

Har du nogen tidligere erfaring?:ja arma dillo og den lille verden og Matrix

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord]Jeg er en dreng på 14 år og jeg spiller meget computer Det er det meste jeg laver og jeg er også nogle gange i min klub men det er sjældent hver fredag går jeg med aviser men jeg er tilbage klokken 4 jeg er imødekommende, glad og stort set altid klar på hvad som helse.Jeg har spillet Arma i omkring 1923 timer, hvilket næsten siger sig selv at jeg også spiller en del Arma i min fritid og godt lide at være sammen med mine venner Jeg holder altid mit hoved koldt under pressede situation

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord]Jeg mener jeg skal være en del af Bornholm-falck, fordi jeg går meget op i folk har det godt  jeg vil hjælpe med at sørge folk har det- godt og er i gode hænder Jeg hjælper altid, godt lide at være sammen med kollegaer. Har altid haft interesse i at hjælpe folk og hjælpe folk som har brug for det. Jeg har fået lysten til at arbejde som falck. Synes det er fedt at have indflydelse på serveren og være med til at  folk ikke dør eller kommer til skade og være med til at skabe tryghed mellem borgerne. Jeg kan byde på en godt holdsamarbejde og være med til at skabe et godt fællesskab og sammenhold.

 

Hvem er Regionschefen: Christian Mist

Edited by Alex Black
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this