• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Sign in to follow this  
Jhonny Williams

Falck Ansøgning

3 posts in this topic

RP Navn: Johnny Williams

Steam ID 64: 76561198125572743

Fødselsdag: 20/09 2005

Har du nogen tidligere erfaring?: ja jeg har være læge/falck på danskpoplife og nogle engelske servere

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Jeg hedder Simon og jeg er 12 år gammel jeg går i 6 klasse på Rudolfsteinerskolen i Odense i min fritid bruger jeg virkligt meget tid på computern spiller meget arma, pubg og csgo jeg går også til Badminton i min fritid. Jeg har spillet rp i meget lang tid og det er virklig sjovt inde på danske rp servere som giga eller arma-dillo.

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Jeg vil gerne være en del af falck fordi jeg vil gerne hjælpe folk med at få en bedre dag på giga og så bliver jeg også selv glad når jeg får af vide jeg har gjort noget godt. så kan jeg også rigtigt godt li at være læge når man får nogle gode kollegaer. jeg kan også godt li at lave god rp som læge og få mange gode og nye venner det er derfor jeg gerne vil være læge på Gigagaming. 

Hvem er Regionschefen: Christian Mist

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this