Sign in to follow this  
Marcus Yund uni

Falck ansøgnig

3 posts in this topic

RP Navn: Marcus Yund uni

Steam ID 64: 76561198120128647

Fødselsdag: 19/08/2000

Har du nogen tidligere erfaring?: Ja, har været Falck inde på mange forskellige server, har prøvet lidt ad vært Regionschef,elev

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Jeg er en sjov og hyggelige gut fra som hedder Marcus, I min fritid dyrker jeg boksning 1-2 gange om ugen. Jeg går i 9 klasse på en lille skole. Når jeg sidder hjemme spiller jeg bare og drikker masser af cola. Jeg er meget aktiv person så jeg elsker at se fim;)  

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Grunden til jeg gerne vil være Falck, er fordi jeg er venlig og elsker at hjælpe folk, har meget erfaring med at være Falck, inde for at flyve. Hvordan du kan give det bedste udtryk til en person, som lige er kommet op, osv. (Har spillet rp i 2 år nu, men har haft en lang pause så vil gerne ind i det igen.)

 

Hvem er Regionschefen: Christian Mist 

Ekstra: Jeg er en meget venlig person som hjælper alle og gerne vil give en hånd fx, da jeg mødte Lukas inde på en server, han var helt ny, jeg kom hen til ham og spurgte om han ville med rundt og se byen der efter tog mig og Lukas, mange gidsler sammen. (Sådan mødtes vi)

 

Skrevet af Marcus.

(ikke hjælp fra Lukas da han hele tiden var afk)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this