• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Sign in to follow this  
Max Lopez

Max Lopez - Falck ansøgning

2 posts in this topic

RP Navn: Max Lopez

Steam ID 64: 76561198273929128

Fødselsdag:12/11/02

Har du nogen tidligere erfaring?: Ja var læge herinde på Kelleys og har også været læge på arma-dillo

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [75 Ord] Jeg er 15 år gammel og hedder Kalle. Jeg er født og opvokset på sjælland, Med min Mor, Far og Bror. Jeg spiller meget computer og det har jeg gjort fra jeg var 10 år gammel. Jeg spiller  primært Arma 3 og PUBG og en gang imellem CSGO og Black Squad. Jeg spiller primært RP på servere som Arma-Dillo og Roleplay-studios men nu kommer der Bornholm igen og derfor spiller jeg herinde nu. Jeg elsker også at lave grafiske ting og skinne ting fra arma. Lige nu går jeg ikke i skole men skal starte igen snart på en ny skole. Jeg er ellers  en frisk og glad person som elsker og snakke med andre. 

Fortæl os hvorfor du gerne vil være en del af Falck [75 Ord] Vil gerne være falck fordi det er et job der har betydning for at folk har det sjovt. Fx vis folk er døde og der ingen læger er bliver det ret så kedligt og side i deathscreen. Og så er det sjovt og man kan lave fedt RP når du liver folk op. og en gang imellem kan det være kedeligt som civil og derfor har man stadig andet og tage sig til. men alt i alt er medic bare et fedt job.

Hvem er Regionschefen: Christian Mist

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this