• Announcements

    • Kvisten

      Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

      Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
Sign in to follow this  
Max Lopez

Max Lopez - Politi Ansøgning

2 posts in this topic

RP Navn: Max Lopez

Steam ID 64: 76561198273929128

Fødselsdag: 12. November 2002

Har du nogen tidligere erfaring?: Ja

-Arma-Dillo Lakeside v2

-Gigagaming Kelleys

-DNL

-DLS

-Plangaming

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: Jeg er 15 år gammel og hedder Kalle. Jeg er født og opvokset på sjælland, Med min Mor, Far og Bror. Jeg spiller meget computer og det har jeg gjort fra jeg var 10 år gammel. Jeg spiller  primært Arma 3 og PUBG og en gang imellem CSGO og Black Squad. Jeg spiller primært RP på servere som Arma-Dillo og Roleplay-studios men nu kommer der Bornholm igen og derfor spiller jeg herinde nu. Jeg elsker også at lave grafiske ting og skinne ting fra arma. Lige nu går jeg ikke i skole men skal starte igen snart på en ny skole. Jeg er ellers  en frisk og glad person som elsker og snakke med andre. 

Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord] Jeg vil gerne være politi fordi jeg syntes det er sjovt at være betjent. Jeg kan også lide det fællesskab man har som betjent og sammen med andre betjente. Jeg elsker den måde som man bruger våben på i politiet imodsætning til civile som skyder vis man gør det mindste som fx siger du grim så kan nogle finde på og skyde hvor politi Snakker man med dem eller anholder dem. Og at samarbejde om tingene istedet for at det gælder om og dræbe flest sådan nogle personer er der og i politet men bestemt ikke ligeså mange betjente der er sådan

Hvem er Rigspolitichefen?: Dimitri Cykulo

Dropper selvfølgelig mit gang og medic vis det skulle blive aktuelt som bejtent igen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this