• Announcements

  • Kvisten

   Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

   Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
Jacob Lee

Jacob Lee - Unban Ansøgning

4 posts in this topic

RP Navn: Jacob Lee

Steam ID 64: 76561198178193830

Hvornår blev du banned?: RDM X2

Årsag for Ban [Din synsvinkel]: Var igang med en kæmpe skud fight med både bander og politiet, nok 12+ folk. Jeg vandt så skud fighten over alle som alene person, og før jeg når at stille mig op igen har medic allerede livet 2 bande medlemmer op igen. Så jeg vælger at skyde de 2 medics, og så bliver jeg bannet. 

Hvem bannede dig?: Kvisten

Hvorfor skal du unbannes?: Fordi jeg var lidt sur igår, plejer ikke at gøre sådan noget. Men der var nogen der havet pisset mig af, så vil også gerne undskylde til medicsne. Det kommer ikke til at ske igen, lover!

Share this post


Link to post
Share on other sites

AFVIST

En straf er en straf og den må du tage som alle andre! 

 

-HUSK! at unban ansøgninger kun er til hvis du mener dit ban ikke var fair eller at du mener at adminen har bannet dig ved en fejl!-

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now