• Announcements

  • Kvisten

   Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

   Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
Sign in to follow this  
Vladislav Cykulo

Klage - Max Lopez

3 posts in this topic

Dit RP Navn: Vladislav Cykulo

Hvem vil du gerne klage over?: Max Lopez 

Hvorfor vil du gerne klage over denne person?: På vej til fængsel efter bank mister Max Lopez connection. Jeg syntes at selvom han mister connection bør han stadig sidde sin straf eftersom de tabte bankrøveriet og han var egentligt på vej til fængsel

Regl(r) der er blevet brudt?: Combat log eller noget i den stil

Video bevis (5 min): 

Max Lopez connection ryger

Max Lopez bliver disconnected fra serveren: https://imgur.com/a/Uybum

 

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det var ikke bare min connection men strømen der gik i hele mine bolig blok der gik, kom også ind senere og spurgte omkring det til en betjent men han var ligeglad med det. :)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this