Sign in to follow this  
Alek Olsen

Alek Olsen - Politiansøgning

4 posts in this topic

RP Navn: Alek Olsen

Steam ID 64: 76561198028924964

Fødselsdag & alder: 05-04-02 (15 år snart 16)

Har du nogen tidligere erfaring?: Ja, jeg har tidligere været assistent 2 grad hos jer, også har jeg været i praktik meget inde på Arma-Dillo.

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: Jamen altså, jeg er en 15 årig dreng der til dagligt går i 9.klasse på en skole i Sønderjylland. I min fritid, bruger jeg rigtig meget tid på at sidde og spille computer, og selvfølgelig også socialitet sammen med familien og vennerne. Jeg kan spille spil lige fra FPS til Sandbox spil, hvor jeg bare slapper af og hygger mig. Jeg elsker især at spille spil der har med RP at gør, så jeg ligesom får en forståelse af den virkelige verden lidt. Jeg har en tanke om at når jeg engang bliver en voksen mand, at jeg så vil læse inden for IT-branchen eller måske vil gå hen og blive politibetjent som jeg har kæmpe store forventninger om. Og btw er mine forældre også skilt, så jeg bor mest hjemme hos min mor sammen med min papfar, lillebror og lillesøster. Og så er jeg ude ved min far vær anden weekend, hvor jeg har en papmor og en halvlillesøster. Men eller føler jeg mig selv som en ret moden gut af min alder. Jeg er også lige pt ved at søge fritidsjob, så jeg kan komme til at tjene nogle penge.

Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord] Jeg kunne godt tænke mig at blive en del af Metropolis Politi, fordi at jeg kunne mega godt tænke mig at få en ekstrem fed rp oplevelse, samt en masse nye gode kollegaer, også bare få en fed tid, og holde byen ren for alt det grums og snavs der nu bevæger sig ind. Nu hvor at jeg er en gut med meget selvtillid, så jeg tror at jeg kunne blive en fantastisk betjent. Og så syntes jeg bare det kunne være så fedt hvis i gad at have mig med, ir med at jeg har rimelig okay erfaring og jeg så gerne vil forbedre jeres korps og ikke mindst være en del af det.

Ellers andet vi skal vide: Jeg er pt Falck, men føler ikke særlig meget for det som da' jeg var politi, for det var jeg sku' rigtig glad for. Og btw det jeg gjorde da' jeg blev fyret var dumt, og det har jeg indset, og ja man kan sige at det var med vilje, men det har jeg ihvertfald også fortrudt  det med tiden. Så jeg håber at vi evt. kan tage en snak om det eller at den bare bliver afvist eller accepteret, det er selvfølgelig op til jer, men jeg håber på det bedste :D

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Men jeg ved ikke om der er mulighed for at snakke med en fra ledelsen omkring det her, da' jeg virkelig stræber for at få jobbet tilbage igen :)

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this