• Announcements

  • Kvisten

   Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

   Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
Barry Allen

Barry Allen Support Ansøgning

1 post in this topic

RP Navn: Barry Allen

Fødselsdag & alder: 15-04-2004 13 år

Har du nogen tidligere erfaring?: Ja herinde faktisk. Var Senior Supporter

Fortæl os lidt om dig selv [75 Ord] Jeg bord i en lilleby sammen med mine forældre, og jeg har ingen søskende, og Jeg går i 7Klasse på sydskolen.  Jeg spiller meget computer og er også begyndt at streame Pubg og Csgo, Men jeg skal også til at starte med at streame arma 3. Men om onsdagen går jeg til fodbold så der sidder jeg næsten ikke og spille, Når jeg ikke spiler med mine venner tager vi bare ud og hygger os i byen eller sådan noget. 

Hvorfor vil du gerne være en del af GigaGaming Support Team: Fordi jeg savner at være en del af det

Har du mere at tilføje ?: Grunden til at jeg blev fyret var at jeg var inaktiv

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now