• Announcements

  • Kvisten

   Nyt Bornholm map på vej!   01/11/2018

   Vi arbejder pt hårdt på at lave vores egen version af Bornholm mappet. Da det nuværende Bornholm map er alt for stort har vi besluttede os for at lave vores egen version af Bornholm. Vores version bliver cirka kelley størrelse. Vi vil løbende uploade billeder fra vores map så i kan følge med!     !!BEMÆRK!! I kommer ikke til at miste noget som helst når vi skifter mappet.. Det gælder også huse og indenholdet i dem vi flytter alt data med over på det nye map Vi forventer at være fordig med mappet inden for 14 dage måske lidt mere !!BEMÆRK!!
  • Kvisten

   (ARMA) Anti Hack UPDATET!   01/21/2018

   Vi har oplevet et par hacker angreb de seneste dage og det har gjort at vi nu har forstærket vores anti så det forhåbentligt ikke kan lade sig gøre at komme ind på vores server med noget af det nye arma hack som er på market ligenu!   !!OBS!! For du fat i hack til arma vil vi meget gerne have at du sender os det så vi kan block det fra vores server(e)!
  • Kvisten

   2000 brugere på forum!   01/24/2018

   Vi har nu nået 2000 brugere på vores forum!  Vi er meget taknemlige og stolte over at vi er nået så langt og blevet så store. Vi ser frem til mange flere gode øjeblikke med jer alle! Vi takker jer allesammen mange gange for at i har vært med til at gøre dette mål mulig for os!   MVH GG STAFF TEAM
Mathias Bjerring

Mathias Bjerring-Support Ansøgning

2 posts in this topic

RP Navn:Mathias Bjerring 

Fødselsdag & alder: 24/4/2002              15 år

Har du nogen tidligere erfaring?: Ja har været supporter på dilo 

Fortæl os lidt om dig selv [75 Ord] Jeg hedder Mathias Bjerring i min fri tid går jeg i skole og Arbejder og Når jeg ikke arbejde så så bruger jeg alt min tid inde på giga og hygger med dem der inde jeg går i skole fra 8 til 14 hver dag og arbejder kun i weekenden så når jeg kommer hjem fra skole hopper jeg ind på giga og spille. Jeg bror i en lille by ved siden af århus sammen med min mor og far og 2 brødre. også er jeg altid glad og posativ og Tager alt med et smil Og HJælper folk der har brug for hjælp.

Hvorfor vil du gerne være en del af GigaGaming Support Team: Jeg ville gerne være en del af support fordi jeg godt kan lide at hjælpe andre også ville jeg godt give et birav til at holde serverne oppe og hjælpe folk der har brug for det Og så syntes jeg de folk der er i support er nogle flinke folk så ville godt være en del af det sammen hold i har som supporter og Jeg ville og gerne være med fordi jeg næsten altid sidder inde på tsen så kan jeg lige så godt hjælpe folk.

Har du mere at tilføje ?: Jeg er halv ordblind men kan godt skrive sådan noglelunde og kan godt læse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now