Sign in to follow this  
Amado Fuentes

Amado Fuentes - Politi Ansøgning

1 post in this topic

GigaGaming.dk Politi

RP Navn: 

Amado Fuentes (Tidligere kendt som Domina Machaal)

Steam ID 64: 

76561198130005173

Fødselsdag & alder: 

20-08-01 ! 16 

Har du nogen tidligere erfaring?: 

Ja, første gang jeg fik min politi rank var på Gigagaming's første Bornholm server, jeg blev politiassistent og valgte at trække mig selv ud for at slutte mig til en bande, efter et stykke tid og gigagaming kom op med deres kellys server, ansøgte jeg igen til politiet og blev Politiassistent 2. grad før jeg blev fyrret. Jeg har også været Politidirektør på Naxogaming, jeg har været en del af Nato på Modified Roleplay. Betjent på Xtreme-Gaming. Så ja, jeg vil sige at jeg har mange erfaringer, og derfor vil jeg helst gerne føre min politikarakter inde på denne server igen igen :P .

Fortæl os lidt om dig selv som person IRL [100 Ord]: 

Jeg er en teenager på 16, som rigtig godt kan lide at spille computerspil, jeg kan finde ud af at kommunikere med folk, og jeg elsker at finde nye venner. Jeg går på gym, og jeg overvejer at køre det ud til at jeg bliver IT ingeniør. Jeg har gået til fodbold før, men jeg er stoppet med det, da jeg fik en ny interesse som er gaming. Jeg træner i fitness. Jeg er nogle gange til fester og hygger mig med mine venner. Jeg er en meget glad og sjov fyr. Jeg elsker at lave sjov med de folk jeg er sammen med, og jeg kan altid tåle sjov.

Fortæl os hvorfor du gerne vil en del af Bornholm Politi [100 Ord] 

Jeg vil være en del af politi styrken da jeg interessere mig meget for at være betjent. Jeg vil meget gerne beskytte denne by for dens kriminelle, jeg vil gøre byen sikker og tryg, og sørge for at en hver person kan være den man vil være så længe man er lovlydig. Jeg vil sørge for at byen er så sikker at man ikke behøver at være bange for hvem der køre i den lastbil, om det er en familiefar, eller om det er en terrorist. Jeg ved hvornår jeg skal træde ind, og jeg vil altid være der for de civile som har brug for at jeg er der. Jeg vil altid stå klar til at beskytte og tjene de civile i byen. Jeg har erfaring i politiet, så det vil sige at jeg ved hvornår jeg skal træde i aktion, og hvornår mit folk skal beskyttes.

Hvem er Rigspolitichefen?:

Dimitri ! My Bruda. 

Ellers andet vi skal vide:

Jeg er fuldstændig klar til at blive betjent igen og er sikker på at jeg ikke fucker det op denne gang :) <3 

 

Amado Fuentes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this