Welcome to GigaGaming

Velkommen til GigaGaming.

Gigagaming.dk Arbejder på at blive et af Danmarks førende Communitys.

Du kan hjælpe os med at blive dette, blot ved at fortælle dine venner om os :)

 

gigagaming logo .png

Kvisten

Project Lead
 • Indholds tæller

  973
 • Blev medlem

 • Last visited

 • Days Won

  40

Community Reputation

841 Excellent

About Kvisten

 • Rank
  GG guden

Recent Profile Visitors

1.498 profile views
 1. PÅ HOLD! Du bedes komme til samtale på tsen kl 20:00 idag Har du ikke mulighed for at komme idag så finder vi en anden dag!
 2. PÅ HOLD! Du bedes komme til samtale på tsen kl 20:00 idag Har du ikke mulighed for at komme idag så finder vi en anden dag!
 3. Grund - Du er admin på en anden server
 4. Du bedes komme til samtale lørdag D. 7 kl 20:00 har du ikke mulighed for at komme så skriv her så finder vi en anden dag!
 5. Du bedes komme til samtale lørdag D. 7 kl 20:00 har du ikke mulighed for at komme så skriv her så finder vi en anden dag!
 6. Du bedes komme til samtale lørdag D. 7 kl 20:00 har du ikke mulighed for at komme så skriv her så finder vi en anden dag!
 7. Du bedes komme til samtale lørdag D. 7 kl 20:00 har du ikke mulighed for at komme så skriv her så finder vi en anden dag!
 8. Jeg vil gerne tage en snak med dig på tsen før jeg beslutter mig
 9. Hej Oliver! Beklager først lige for den lange ventetid på din ansøgning men jeg er nået frem til at jeg gerne vil tage en snak med dig på tsen har du mulighed for at kome på tsen idag kl 16 til en snak ? God Dag!
 10. until
  Test
 11. Hej Tom! Jeg vil meget gerne have en snak mig dig på tsen før jeg beslutter mig 100% men som det ser ud nu er din ansøgning godkendt!
 12. Hej Mike! Jeg vil meget gerne have en snak mig dig på tsen før jeg beslutter mig 100% men som det ser ud nu er din ansøgning godkendt!
 13. Hej max! Jeg vil meget gerne have en snak mig dig på tsen før jeg beslutter mig 100% men som det ser ud nu er din ansøgning godkendt!
 14. Jeg kontakter dig en af disse dage lad venligst mig kontakte dig!
 15. Jeg kontakter dig en af disse dage lad venligst mig kontakte dig!