Welcome to GigaGaming

Velkommen til GigaGaming.

Gigagaming.dk Arbejder på at blive et af Danmarks førende Communitys.

Du kan hjælpe os med at blive dette, blot ved at fortælle dine venner om os :)

 

gigagaming logo .png

Markus Høj

Medlem
 • Indholds tæller

  19
 • Blev medlem

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Markus Høj

 • Rank
  Ny GG
 1. Titel: (Dit navn) - Support Ansøgning ingame navn Markus Høj Alder / Fødselsdato: 14 år. 13/04 Tidligere Erfaringer: ikke nogen men man skal jo starte et sted. Skriv om dig selv: (50 ord) jeg er en dragen på 14 bor på sjæland men vil gerne flytte til jylland. jeg bor i et lille hus i en hal lille by lige uden for københavn. bruger en står del af min fritid på min pc. når jeg ikke er på min pc er jeg sammen med min familie eller er sammen med mine venner. er næsten lige begønt i en nu klasse hvor jeg er falet godt ind. på den dag jeg fik sommer ferie fandt jeg ud af at jeg var ord blind når jeg skriver. da jeg var 12 fandt jeg ud af at jeg havde en kronisk sygdom og fra den dag har jeg bare røret ind og ud af hospitalet det har ikke været let men nu begøner det at være meget mere stileroligt. Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord) fordi jeg er glad og posetiv og er altid klar til at hjælpe andre og fordi jeg er god til at lytte til hvad folk siger. er også meget tit på så jeg er der tit til at hjælpe når folk har brug for det. er også altid stiller rolig og tager ting meget seriøst hvis jeg skal. og er klar på alt en supporter skal gøre. Hvorfor vil du være supporter?: fordi jeg gerne vil hjælpe andre som supporter har hjulpet mig. Hvor længe har du tænk dig at være på som supporter?: nærmest vær dag med mindmindre jeg er på ferie. Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: nej aldirg og har heller ikke tænk mig at få det. Hvad skal der til for at være en god supporter?: at man lytter til dem der har brug for hjælp og at man prøver at hjælpe så godt man kan, og være vendlig ved folk og ikke være uhøflig. Husker du at behandle folk ordenligt?: ja Hvad er et "RDM"?: det er når der er en der bare skyder andre uden grund. Hvad er et "VDM"?: det er når bare kører en ned uden grund. Hvad er de 2 første regler på teamspeaken?: nr 1Du skal have en bruger på vores hjemmeside for at benytte vores ts. nr 2 Du skal tale pænt og respektere andre mennesker. Ellers andet vi burde at vide?: nej ikke andet.
 2. Titel: (Dit navn) - Support Ansøgning ingame navn Markus Høj Alder / Fødselsdato: 14 år. 13/04 Tidligere Erfaringer: ikke nogen men man skal jo starte et sted. Skriv om dig selv: (50 ord) jeg er en dragen på 14 bor på sjæland men vil gerne flytte til jylland. jeg bor i et lille hus i en hal lille by lige uden for københavn. bruger en står del af min fritid på min pc. når jeg ikke er på min pc er jeg sammen med min familie eller er sammen med mine venner. er næsten lige begønt i en nu klasse hvor jeg er falet godt ind. på den dag jeg fik sommer ferie fandt jeg ud af at jeg var ord blind når jeg skriver. da jeg var 12 fandt jeg ud af at jeg havde en kronisk sygdom og fra den dag har jeg bare røret ind og ud af hospitalet det har ikke været let men nu begøner det at være meget mere stileroligt. Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord) fordi jeg er glad og posetiv og er altid klar til at hjælpe andre og fordi jeg er god til at lytte til hvad folk siger. er også meget tit på så jeg er der tit til at hjælpe når folk har brug for det. er også altid stiller rolig og tager ting meget seriøst hvis jeg skal. og er klar på alt en supporter skal gøre. Hvorfor vil du være supporter?: fordi jeg gerne vil hjælpe andre som supporter har hjulpet mig. Hvor længe har du tænk dig at være på som supporter?: nærmest vær dag med mindmindre jeg er på ferie. Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: nej aldirg og har heller ikke tænk mig at få det. Hvad skal der til for at være en god supporter?: at man lytter til dem der har brug for hjælp og at man prøver at hjælpe så godt man kan, og være vendlig ved folk og ikke være uhøflig. Husker du at behandle folk ordenligt?: ja Hvad er et "RDM"?: det er når der er en der bare skyder andre uden grund. Hvad er et "VDM"?: det er når bare kører en ned uden grund. Hvad er de 2 første regler på teamspeaken?: nr 1Du skal have en bruger på vores hjemmeside for at benytte vores ts. nr 2 Du skal tale pænt og respektere andre mennesker. Ellers andet vi burde at vide?: nej ikke andet.
 3. Titel: (Dit navn) - Support Ansøgning ingame navn Markus Aaberg Alder / Fødselsdato: 14 år. 13/04 Tidligere Erfaringer: ikke nogen men man skal jo starte et sted. Skriv om dig selv: (50 ord) jeg er en dragen på 14 bor på sjæland men vil gerne flytte til jylland. jeg bor i et lille hus i en hal lille by lige uden for københavn. bruger en står del af min fritid på min pc. når jeg ikke er på min pc er jeg sammen med min familie eller er sammen med mine venner. er næsten lige begønt i en nu klasse hvor jeg er falet godt ind. på den dag jeg fik sommer ferie fandt jeg ud af at jeg var ord blind når jeg skriver. da jeg var 12 fandt jeg ud af at jeg havde en kronisk sygdom og fra den dag har jeg bare røret ind og ud af hospitalet det har ikke været let men nu begøner det at være meget mere stileroligt. Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord) fordi jeg er glad og posetiv og er altid klar til at hjælpe andre og fordi jeg er god til at lytte til hvad folk siger. er også meget tit på så jeg er der tit til at hjælpe når folk har brug for det. er også altid stiller rolig og tager ting meget seriøst hvis jeg skal. og er klar på alt en supporter skal gøre. Hvorfor vil du være supporter?: fordi jeg gerne vil hjælpe andre som supporter har hjulpet mig. Hvor længe har du tænk dig at være på som supporter?: nærmest vær dag med mindmindre jeg er på ferie. Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: nej aldirg og har heller ikke tænk mig at få det. Hvad skal der til for at være en god supporter?: Husker du at behandle folk ordenligt?: ja Hvad er et "RDM"?: det er når der er en der bare skyder andre uden grund. Hvad er et "VDM"?: det er når bare kører en ned uden grund. Hvad er de 2 første regler på teamspeaken?: nr 1Du skal have en bruger på vores hjemmeside for at benytte vores ts. nr 2 Du skal tale pænt og respektere andre mennesker. Ellers andet vi burde at vide?: nej ikke andet.