Welcome to GigaGaming

Velkommen til GigaGaming.

Gigagaming.dk Arbejder på at blive et af Danmarks førende Communitys.

Du kan hjælpe os med at blive dette, blot ved at fortælle dine venner om os :)

 

gigagaming logo .png

Manuel Diaz

Medlem
 • Indholds tæller

  62
 • Blev medlem

 • Last visited

 • Days Won

  7

Community Reputation

19 Good

1 Follower

About Manuel Diaz

 • Rank
  Sej nok GG
 • Birthday 01-09-2003

Recent Profile Visitors

345 profile views
 1. Hej Duncan, fantastisk fed ansøgning. Rigtig flot skrevet, SINDSSYGT meget text! Jeg ser frem til et lille interview på Gigas Teamspeak. Din ansøgning er blevet:
 2. Hej Opie. Jeg siger undskyld for vente tiden, men Jokke tror at han har det tag der hedder "Support Ansøgninger", hvilket han ikke har. Grunden til at ansøgningen ikker er blevet svaret på, er fordi at der er sket en del i support teamet, så det har ikke været muligt at svare. Idag snakker Simon og jeg omkring din ansøgning. - Ansøgningen er sat: Forventet svar: 19/05/2017.
 3. Hej Lucas. Jeg har besluttet at du kan ansøge om 3 dage fra idag. !HUSK! Få lavet en god support ansøgning, den skal være top! Hav en god dag.
 4. Hej Happy! Jeg vil hermed melde at din ansøgning er blevet: Fed ansøgning, masser af fedt text, virkeligt godt skrevet! Jeg vil se frem til at du hopper på Gigagaming's Teamspeak og lige tager fat i mig, så snakker vi lige omkring din ansøgning.
 5. Da beviset er fjernet, kan vi ikke bruge det.
 6. Hej Mikkel. Jeg vil med stor respekt mælde at din ansøgning er blevet: Tak for snakken på ts. Håber du holder på det du lovede.
 7. Hej Frede. Jeg vil desvære melde at din ansøgning er blevet AFVIST. Grundlag: Din ansøgning er rigtig flot skrevet, men da du ikke har være aktiv på serveren bliver jeg nød til at afvise den. Du kan ansøge igen efter du har spillet i 2 dage på vores servere.
 8. Hej Lukas! Jeg vil her fra idag, give dig den gode nyhed da din ansøgning til support er blevet: Hop på teamspeak og så snakker vi omkring din ansøgning.
 9. Hej Tonni! Din ansøgning er blevet: Grundlag: Fed ansøgning, masser at nice og infomene text. Glæder mig til at snakke omkring din ansøgning på teamspeaken!
 10. Hej Mikkel, din ansøgning er blevet sat: Grundlag: Fed ansøgning, masser af text. Men da jeg har set en masse dårlige sider fra dig, ved jeg ikke om det er det rigtige at tage dig med i teamet. Du har være rigtig meget toxic over for en masse, og over for mig, før jeg blev Ass. Head Of Support! Forventet svar: Du har en 5 dage til at hoppe på ts og få snakket med mig og Domina, ellers vil den blive AFVIST.
 11. Hej Nils, din ansøgning er blevet: Grundlag: Din ansøgning er rigtig flot skrevet, jeg kunne nemt læse den, så vil jeg gerne have at du hopper på Gigagamings Teamspeak og så får vi snakket omkring din ansøgning!
 12. Hej Neik, din ansøgning er blevet: Grundlag: Din ansøgning er rigtig godt skrevet. Har set dig som supporter før og du har gjort det godt! Hop ind på ts'sen og så snakker vi omkring din ansøgning!
 13. Denne ansøgning er blevet: Grundlag: Du bliver ved med at plage om at jeg skal tjekke ansøgning. Og det har jeg gjort nu. Ellers en fin ansøgning men næste gang, vær moden og hav tålmodighed! Du kan ansøge igen om 7 dage. - Ass. Head Of Support // Manuel Diaz