Welcome to GigaGaming

Velkommen til GigaGaming.

Gigagaming.dk Arbejder på at blive et af Danmarks førende Communitys.

Du kan hjælpe os med at blive dette, blot ved at fortælle dine venner om os :)

 

gigagaming logo .png

Judas

Support
 • Indholds tæller

  20
 • Blev medlem

 • Last visited

 • Days Won

  2

Community Reputation

9 Neutral

About Judas

 • Rank
  Upcoming GG
 1. Da jeg var supporter på DitNyeLiv gik jeg under navnet Judas Christus. Var support elev på Arma-Dillo V1 da det var Altis Life tilbage i januar 2015. Extremegaming er et community der desværre var nød til at lukke, da ejeren ikke havde sine ting i orden. Men da Extremegaming var oppe var jeg supporter, jo. Fortsat god dag
 2. Alder / Fødselsdato: Jeg er 16 år og har fødselsdag d. 22 September. Tidligere Erfaringer: Har været supporter på følgende: DitNyeLiv, Arma-Dillo, Repexgaming.dk og Xtreme-gaming.dk. Skriv om dig selv: (50 ord) Mit Navn er Andreas Pilgaard. Jeg går på efterskole men får til dags dato sommerferie (21-06), og jeg har derfor massere af tid til overs til at både spille og være supporter. Efter sommerferien skal jeg i 1G på en STX uddannelse. Jeg har spillet computer siden jeg var 8 år, og har altid haft en stor interesse for teknologi. Jeg kan smadder godt lide at være sammen med gutterne og og drikke en bajer eller 24. Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord) Jeg ser det at være supporter eller højere som en ære. Jeg gør det af ren og skær glæde. Jeg kan godt lide at hjælpe folk, uden at behøve at få noget tilbage. Jeg er moden, hurtig og lærenem. Hvorfor vil du være supporter?: Fordi jeg snakker godt med folk. Jeg hjælper folk uanset hvor lang tid det tager. Hvor længe har du tænk dig at være på som supporter?: indtil jeg bliver forfremmet Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: Nej det har jeg ikke. Hvad skal der til for at være en god supporter?: Man skal være meget aktiv, hjælpe så mange som muligt. være moden og venlig. Man skal kunne være neutral i en support situation uanset om en af parterne er ens venner. Husker du at behandle folk ordenligt?: Alle skal behandles ens uanset om det er nogen man har haft en fortid med eller om det er ens bedste ven. Hvad er et "RDM"?: Random Death Match som er at dræbe en person ud af ingenting. Hvad er et "VDM"?: Vehicle Death Match er at slå en person ihjel med et køretøj. Hvad er de 2 første regler på teamspeaken?: 1. Man skal ahve en bruger på hjemmesiden for at benytte teamspeaken. 2. Man skal snakke pænt og respektere andre mennesker.
 3. Alder / Fødselsdato: 16 år - 22/08-00 Tidligere Erfaringer: Har været supporter på følgende: DitNyeLiv, Arma-Dillo, Repexgaming.dk og Xtreme-gaming.dk. Skriv om dig selv: (50 ord) Mit Navn er Andreas Pilgaard. Jeg går på efterskole men har som alle andre læseferie, og snart sommerferie så har massere af tid til at både spille og være supporter. Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord) Jeg ser det at være supporter eller højere som en ære. Jeg gør det af ren og skær glæde. Jeg kan godt lide at hjælpe folk, uden at behøve at få noget tilbage. Jeg er moden, hurtig og lærenem. Hvorfor vil du være supporter?: Fordi jeg snakker godt med folk. Jeg hjælper folk uanset hvor lang tid det tager. Hvor længe har du tænk dig at være på som supporter?: indtil jeg bliver forfremmet Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: Nej det har jeg ikke. Hvad skal der til for at være en god supporter?: Man skal være meget aktiv, hjælpe så mange som muligt. være moden og venlig. Man skal kunne være neutral i en support situation uanset om en af parterne er ens venner. Husker du at behandle folk ordenligt?: Alle skal behandles ens uanset om det er nogen man har haft en fortid med eller om det er ens bedste ven. Hvad er et "RDM"?: Random Death Match som er at dræbe en person ud af ingenting. Hvad er et "VDM"?: Vehicle Death Match er at slå en person ihjel med et køretøj. Hvad er de 2 første regler på teamspeaken?: 1. Man skal ahve en bruger på hjemmesiden for at benytte teamspeaken. 2. Man skal snakke pænt og respektere andre mennesker.