Welcome to GigaGaming

Velkommen til GigaGaming.

Gigagaming.dk Arbejder på at blive et af Danmarks førende Communitys.

Du kan hjælpe os med at blive dette, blot ved at fortælle dine venner om os :)

 

gigagaming logo .png

Mikkel Iversen

Medlem
 • Indholds tæller

  135
 • Blev medlem

 • Last visited

 • Days Won

  3

Community Reputation

22 Excellent

About Mikkel Iversen

 • Rank
  Mega nice GG
 1. Undskyld var det ikke dig der rendte rundt og sagde du var 14 til mig?
 2. Alder / Fødselsdato: 25/09 - 2003 Tidligere Erfaringer: Ikke rigtigt nogen, nogle gange sidder jeg og hygger mig lidt i eden editor med at lave nogle små byer rundt omkring, men intet seriøst. Skriv om dig selv: (50 ord) Jeg er en glad og frisk gut fra en lille by udenfor Kolding, hvor jeg går i folkeskole. I min fritid sidder jeg foran skærmen, render med mine venner, eller springer rundt i en hal rundt omkring i Danmark. Udover det har jeg lige fået arbejde. Jeg er en glad og smilende dreng, men en masser gåpåmod som elsker nye udfordringer. Fagligt og sprogligt klare jeg mig rimeligt godt, så engelsk ville intet problem være for mig. Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord) I skal vælge mig fordi jeg altid har haft en indre arkitekt inde i mig, og fordi når jeg får en opgave, knokler jeg for at udføre. Jeg er en meget pligtopfyldende person med en passe ekstra tid som ligeså godt kan bruges på at få et smil på andre folks læber. Hvorfor vil du være en del DEV teamet?: Jeg har altid haft en lille drengedrøm om at lave noget map eller skinne nogle biler eller what ever jeg bliver sat til. Det har altid interesseret mig at bygge ting, enten i virkeligheden eller virtuelt. Jeg tror altid jeg har haft den indre arkitekt inde i mig. Jeg tænker også meget i om tingene er praktiske og om de er effektive. Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: Ja, 12 timers ban hvorefter jeg fik unban kort efter igen Ting du Tidligere har lavet: En af de små byer: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/852720313257821699/9F1EE273ED33F07C2369D8F72F1224D72A875628/ https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/852720313257820596/D025CBD7ED324EC2C5467F2F1C6957EDB1C6F747/
 3. Har du så været på ferie i snart 2 måneder, hvor du har siddet på andre servere og hygget dig?
 4. Jeg vil sige det sådan at du har været en del af support-teamet i 100 år, har dog aldrig set dig aktiv, og tage supportsager, og du har også siddet på din stream og sagt at du kun havde support for at kunne kicke folk osv.
 5. Eeeeeehm well god ansøgning, har du skrevet den med usyngligt blæk?
 6. Fødselsdato: 25/09 - 2003 Tidligere Erfaringer: Jeg har været supporter på Plangaming i 2 måneders-tid Skiv om dig selv: (50 ord) Mit Navn er Mikkel, jeg bor i en lille by udenfor Kolding hvor jeg går i folkeskole til dagligt. I min frtitid går jeg til Spring, og er hjælpetræner, det er dog kun i vinterhalvåret. Ellers er jeg en flink og relativt moden gut, der elsker at være sammen med sine venner, også selvfølgelig at sidde foran sin computer dagen lang. Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord) I skal vælge mig fordi jeg behandler folk med respekt og forholder mig neutralt i alle situationer. Jeg vil altid yde mit bedste, med alt min viden inderfor emnet. Jeg har efterhånden også en del erfaring indenfor at fikse ting og sager indenfor Arma 3 Hvor længe har du tænk dig at være på som supporter?: Så langt tid som muligt Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: Nej, det har jeg ikke. Husker du at behandle folk ordenligt?: Ja, jeg vil altid forholde mig neutralt i alle sager. Ellers andet vi burde at vide? Nej.