Welcome to GigaGaming

Velkommen til GigaGaming.

Gigagaming.dk Arbejder på at blive et af Danmarks førende Communitys.

Du kan hjælpe os med at blive dette, blot ved at fortælle dine venner om os :)

 

gigagaming logo .png

Magnus Bodilsen

Senior Supporter
 • Indholds tæller

  222
 • Blev medlem

 • Last visited

 • Days Won

  2

Community Reputation

35 Excellent

2 Followers

About Magnus Bodilsen

 • Rank
  For vild GG

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. Det betyder stadig ikke man skal svine et community til og herefter prøve at komme i support teamet..
 2. Som jeg har skrevet på de andre ansøgninger du har lavet syntes jeg ikke du skal være i supporter teamet af følgende grund:
 3. -1
 4. Fede ko!
 5. Alder / Fødselsdato: 06-08-99 / Jeg bliver 18 om 2 måneder cirka. Tidligere Erfaringer: Har ingen moderator erfaringer så vælger at skrive om mig som person i stedet: Jeg har arbejdet snart 5 år som supporter blandt Danske Hosting firmaer. Dette gælder både teknisk support samt kunde support. Opsætning af dedikeret servere, Virtual Private Servers, Minecraft Servers, Counter Strike Global Offensive Servers osv.. Jeg har Bla. Arbejdet for SwiftHosting som er Danmarks største gameserver host i mange år i streg efterhånden. Udover dette er jeg også ung iværksætter. Jeg har mit eget firma "clearhosting.dk" som primært består af salg af Minecraft Servere. Jeg er både vandt til at arbejde med Linux systemer, samt Windows i support teknisk omfang. Skriv om dig selv: (50 ord) Jeg har som beskrevet oven over at jeg har mit eget firma (ung iværksætter). Udover det er jeg en chill fyr med dårlig humor som griner af det mindste. Jeg bruger en del tid på min skole (produktions skole, IT-Support Linje) hvor jeg forbedreder mig på min uddannelse her til August. Jeg starter min uddannelse som hedder "Datateknikker med speciale for infrastruktur) som vare i 6 år og primært består af at arbejde med Software samt Hardware inde for Servere. Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord) Jeg syntes i skal vælge mig da jeg har en gode erfaringer omkring mange ting. Udover dette er jeg er god til at løse konflikter, hjælpe, og være aktiv. Og så er jeg selvfølgelig også 100% til at stole på. Hvorfor vil du være en del af staff teamet?: Jeg ønsker at være en del af staff teamet pga den viden jeg har, den vilje jeg har til at gøre tingene så godt som overhovedet muligt. Jeg hjælper alle de steder som jeg kan så vidt som mulig hvis det er inde for mit fag. Derudover er jeg som beskrevet oven over 100% til at stole på. Mig og Malthe har arbejdet op til flere gange sammen i forskellige opgaver, hvor jeg haft adgang til hele maskinen som køre GigaGaming rundt. Dette syntes jeg er bevis på at jeg kan stoles på selvom jeg har de adgange jeg har. Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: 0 ban. Hvad skal der til for at være et godt staff medlem?: Du skal kunne snakke godt med folk, lytte/forstå hvad de prøver at fortælle. Og selvfølgelig løse opgaver hvor alle er tilfredse med resultatet. Udover dette skal du også være aktiv (hvilket jeg er). Og ikke mindst overholde reglerne. Husker du at behandle folk ordenligt?: Jeg behandler altid folk ordenligt, og giver ikke særbehandling selvom det er nogen jeg ikke bryder mig særlig meget om. Ellers andet vi burde at vide?: God sommer?
 6. Er udemærket klar over der er lukket for ansøgninger. Men jeg er frisk! Alder / Fødselsdato: 06-08-99. Jeg bliver 17 her om 2 måneder's tid. Tidligere Erfaringer: Jeg har arbejdet snart 5 år som supporter blandt Danske Hosting firmaer. Dette gælder både teknisk support samt kunde support. Opsætning af dedikeret servere, Virtual Private Servers, Minecraft Servers, Counter Strike Global Offensive Servers osv.. Jeg har Bla. Arbejdet for SwiftHosting som er Danmarks største gameserver host i mange år i streg efterhånden. Udover dette er jeg også ung iværksætter. Jeg har mit eget firma "clearhosting.dk" som primært består af salg af Minecraft Servere. Jeg er både vandt til at arbejde med Linux systemer, samt Windows i support teknisk omfang. Skriv om dig selv: (50 ord): Jeg har som beskrevet oven over at jeg har mit eget firma (ung iværksætter). Udover det er jeg en chill fyr med dårlig humor som griner af det mindste. Jeg bruger en del tid på min skole (produktions skole, IT-Support Linje) hvor jeg forbedreder mig på min uddannelse her til August. Jeg starter min uddannelse som hedder "Datateknikker med speciale for infrastruktur) som vare i 6 år og primært består af at arbejde med Software samt Hardware inde for Servere. Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord): Jeg syntes i skal vælge mig da jeg har en rigtig god teknisk forstand. Og fordi jeg er vand til at kunne arbejde under stress. Hvorfor vil du være supporter?: Dette syntes jeg at bliver beskrevet nogenlunde ovenfor. Hvor længe har du tænk dig at være på som supporter?: Så længe som overhovedet muligt? Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: Nej. Hvad skal der til for at være en god supporter?: Massere af arbejde som er udført korrekt. Samt være flinke overfor både kollegaer og spillere som ønsker hjælp. Husker du at behandle folk ordenligt?: Altid. Hvad er et "RDM"?: Random Death Match Hvad er et "VDM"?: Vehicle Death Match Hvad er de 2 første regler på teamspeaken?: Du skal have en bruger på vores hjemmeside for at benytte vores ts. Du skal tale pænt og respektere andre mennesker. Ellers andet vi burde at vide?: God sommer?
 7. +rep