Welcome to GigaGaming

Velkommen til GigaGaming.

Gigagaming.dk Arbejder på at blive et af Danmarks førende Communitys.

Du kan hjælpe os med at blive dette, blot ved at fortælle dine venner om os :)

 

gigagaming logo .png

Daniel Andersen

Daniel Andersen - Staff Ansøgning

1 post i dette forum

Alder / Fødselsdato: 14 år.       07-08-2004

Tidligere Erfaringer: Har været med Supporter inde på Giga, men har holdt en pause for generelt Cumputer, men er kommet tilbage.

Skriv om dig selv: (50 ord) Udadvendt sjov dreng, som altid er klar til en nu opgave. jeg går meget op i at være Social i min Fritid både i den Online verden og bare generelt sammen med min Familie og Venner. Jeg er 14 år gammel og kommer fra Viborg, og lige pt gårjeg i 7 klasse. Jeg er en person som elsker at sidde foran en Cumputer skærm,. Når jeg ikke sidder Foran en Cumputer skærm går jeg til skydning, og det kan godt bruge noget af min fritid. Men har også meget tid hjemme foran cumputer skærmen. 

Hvorfor skal vi vælge dig? (30 ord) i skal vælge mig fordi jeg har været Supporter inde på giga, og dermed at jeg lidt Erfaring med at Support og Konflikter. Jeg har også siddet i Admin Sager og lyttede, samt også har Startede Staff Sager, som jeg har fuldt til dørs. Og så skal man jo starte et sted, med at blive Staff, eller får man aldrig noget erfaring :)

Hvorfor vil du være en del af staff teamet?: Jeg ville gerne være en del af staff, fordi jeg gerne ville prøve noget nyt, samt nye udfordringer, og ville også gerne møde nogle nye mennsker. Men mest fordi jeg gerne ville prøve noget nyt.

Har du haft tidligere ban fra Gigagaming?: Jeg har ALDIRG haft ban eller nogle former for Warnings Points 

Hvad skal der til for at være et godt staff medlem?: At man holder sit hoved koldt i Sager, kan se begge partners sidde af historien, og at man IKKE holder med nogle, selvom det er en vens. Men skal  behandle folk med Respect og snakke ordenligt.

Husker du at behandle folk ordenligt?: Ja, jeg Behandler folk med Respect og snakker ordenligt.

Ellers andet vi burde at vide?: Nej

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Opret en konto eller Log ind for at kommentere

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Opret en ny konto på vores community. Det bliver ikke nemmere !


Register a new account

Log ind

Already have an account? Sign in here.


Log ind nu